Про це повідомляє депутат Ради від партії "Батьківщина" Юрій Одарченко.

Депутат сказав на мітингу, що вперше були виявлені факти корупції на крові наших військових українців, керівництво держави обіцяло це припинити. Журналісти провели розслідування і довели, що ця корупція продовжує процвітати і покривається президентом і РНБО.

Політик назвав дуже дивною ситуацію, коли генеральний прокурор заявляє, що коли люди ввозять контрабандою запасні частини за завищеними цінами, то вони герої України.

Юрій Одарченко сказав, що генеральний прокурор, який призначається за поданням президента, заявляє, що порушення законодавства — це нормально. Чи можливо було б зробити так, щоб виробляти ці запасні частини тут, в Україні? Можливо, але уряд пішов іншим шляхом.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Парламентарій вважає, що імпічмент — єдиний спосіб, який повинен бути застосований, щоб зупинити розкрадання в армії.

"У Конституції України чітко прописана ця процедура, але провладна більшість не хоче підтримувати позицію „Батьківщини“ та інших демократичних сил. Ми вимагаємо створити окрему слідчу комісію, яка буде розслідувати розкрадання в українській армії! Українці повинні знати, що чиновники наживаються на війні і повинні бути за це покарані", заявив представник партії.

Учасники мітингу підтримали вимогу "Батьківщини" почати процедуру імпічменту.

Нагадаємо, що Москвичі вийшли на узгоджений антипутінський мітинг.Акція присвячена п'ятій річниці масових протестів 6 травня 2012 року в Москві перед третьою інавгурацією президента РФ Володимира Путіна.

Нещодавно "Знай.uа" писав, що Протестувальники відправили уряд Грузії у відставку.За словами грузинського прем'єра Квірікашвілі, причиною відставки є його розбіжності з головою правлячої партією "Грузинська мрія" Бідзіни Іванішвілі по ряду фундаментальних питань. Про це в середу, 13 червня, повідомляє New Posts.

"Знай.uа" повідомляв, що Тисячі людей у столиці мітингують проти корупції, президент вже пакує валізи.