Рівно за день до своєї смерті відомий російський опозиційний політик Борис Нємцов заявив, що з часом ставлення до Путіна і періоду його правління буде таким же, як і до Адольфа Гітлера.

Про це Нємцов заявив на зустрічі з представниками ЗМІ та активістами різних опозиційних рухів 26 лютого 2015 року. Відомо, що зустріч було присвячено підготовці до мирного маршу "Весна" проти диктатури, пропаганди війни з Україною. Вже 27 лютого Нємцова вбили кількома пострілами в спину.

Відео з виступом Нємцова і його роздумами про так звану системну (дозволену) опозицію в Росії нещодавно опублікували на YouTube.

Борис Нємцов

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Все це відразу – я підкреслюю, відразу – розвернеться на 180 градусів, так само як розгортається на 180 градусів будь-тотальна брехня. У 30-і роки німецький народ був зачарований Гітлером, а зараз Гітлера всі ненавидять. Ось точно таке ж буде з Путіним. Просто те ж саме, один в один", – заявив за день до своєї загибелі Нємцов.

Варто нагадати, що скандальна російська рок-співачка Юлія Чичеріна, яка відома, як прихильниця "ЛНР" і "ДНР", накинулася з погрозами на засновника Facebook Марка Цукерберга. Артистка пригрозила йому "наступною війною". Така бурхлива "атака" Чичеріної виявилася звичайною реакцією на блокування її сторінки в соцмережі.

"Гей, Цукермани! За блокування будете відповідати, що в наступній війні, напевно, не будемо вас рятувати більше від Гітлера", - звернулася Чичеріна до Цукерберга.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що мало кому відомо, що під час війни Гітлер об'їздив майже всю Україну. Фюрер побував у Полтаві, Умані, Маріуполі, Запоріжжі, Житомирі, Бердичеві.

Нагадаємо, як фюрер боровся з венеричними хворобами: секретний проект "Боргхильд".

Як повідомляв Знай.uа жінки вступають у бій: як "Нічні відьми" тримали у страху німецьку армію.

Знай.uа писав, як Гітлер запустив виробництво "народного автомобіля": історія марки Volkswagen.

Дивіться відео по темі: