У Запоріжжі з'явилися красномовні білборди, з не менш строкатим текстом: "Петя! Давай до побачення!". Таким способом лідер запорізької "Батьківщини" В'ячеслав Колесніков натякає на те, що з Петром Порошенком планують прощатися після виборів. Варто відзначити, що в Запоріжжі, за результатами соціологічних опитувань, Петро Порошеко знаходиться далеко не на лідируючих позиціях і користується дуже низькою підтримкою серед місцевого населення.

Запоріжжя

Нагадаємо, вибори в Україні відбудуться 31 березня 2019 року. За даними Київського міжнародного інституту соціології лідером у рейтингу кандидитов в президенти є шоумен Володимир Зеленський. Його зараз готові підтримати 26,4 % респондентів. Значно відстає від нього Петро Порошенко, якого збираються обрати 18% опитаних. І на третьому місці, з 13,8% прихильників перебуває Юлія Тимошенко.

В'ячеслав Колесніков

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, що в мережі опублікували декларацію Порошенка.

Як повідомляв Знай.иа Херсон охопили мітинги з закликом імпічмента чинному президенту.

Знай.иа писав про те, що Зеленський думає стосовно "старої" влади.