В даний момент ситуація з рейтингами кандидатів у президенти України досить туманна і важко скласти загальну картину. Але, в наших сусідів уже є своя думка.

Білоруський президент упевнений в тому, що чинний глава України Петро Порошенко безсумнівно переможе на президентських виборах в Україні 31 березня 2019 року.

Олександр Лукашенко
Олександр Лукашенко

Про це стало відомо завдяки заяві Лукашенка, яку він нещодавно озвучив для білоруських ЗМІ.

"Новим президентом буде Порошенко. Він вийде в другий тур. Може, з Зеленським, може бути, ще з кимось. Ну, краще з Зеленським", - впевнено заявив Лукашенко.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Петро Порошенко
Петро Порошенко

На його думку, ті, хто в першому турі проголосують за Зеленського, напевно вже за нього й проголосують, а ті, хто проголосував за інших кандидатів - віддадуть свої голоси Порошенку.

"Ну і Порошенко ще ж останнього слова не сказав, зачекайте", - додав глава Білорусі.

Він додав, що передвиборна кампанія в Україні зараз схожа на передвиборну кампанію в Білорусі в 90-х роках, коли його самого обрали президентом.

Варто нагадати, що в понеділок, 25 лютого, стало відомо про те, що Білорусь надала Україні зброю для допомоги в зміцненні оборони на окупованих Російською Федерацією Донбасі. Про це передає портал FN. Так, повідомляється, що Україна отримала кілька тисяч протитанкових керованих ракет випуску 1989 року марки 9М124 згідно з указом президента Білорусі Олександра Лукашенка.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що перший заступник глави Адміністрації президента України, керівник виборчого штабу кандидата в президенти України Петра Порошенка Віталій Ковальчук став довіреною особою чинного президента Петра Порошенка на майбутніх виборах 31 березня.

ЦВК України на засіданні в п'ятницю, 22 лютого, також зареєструвала в якості довірених осіб таких людей, як Ада Роговцева, колишнього посла України в США і Канаді Юрія Щербака та командира 13-го окремого аеромобільного батальйону 95-ї окремої аеромобільної бригади ЗСУ, Героя України Олександра Порхуна.

Нагадаємо, Аваков розповів про розслідування справи Гандзюк: в поліції теж є негідники.

Як повідомляв Знай.uа Лукашенко шокував несподіваною заявою: нікому не побажаю такого життя.

Знай.uа писав, поліція накрила штаб Порошенка в Сумах: у Авакова розкрили долю підозрюваних.

Дивіться відео по темі: