Дружина нардепа від Блоку Петра Порошенка Сергія Лещенка, діджей Анастасія Топольська (DJ Nastia), поділилася у соцмережі Instagram особистими проблемами. Вона розповіла про те, як її підставила власна шкіра, і опублікувала крупним планом селфі, на яких видно висипання на обличчі. Топольська поскаржилася на те, як важко їй переносити цей висип психологічно, адже краса - це справжня залежність.

"Нещодавно я була дівчиною з обкладинки. Всього місяць тому. Сьогодні я та, у кого ніколи не буде можливості представляти що-небудь. Краса це залежність. Краса це важка робота. Краса це зусилля. Для деяких з нас..." - зазначила вона.

"Кому з вас пощастило отримати хороші гени і виглядати здоровими... Але я не цих людей. Це не перший раз, коли у мене проблеми зі шкірою. Боляче. Особливо, як дівчині. Психологічно. Іноді вам потрібно боротися, щоб повернути впевненість у собі", - додала вона.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Деякі фоловери Топольської щиро висловили здивування, адже весь цей час їй вдавалося приховувати подібні проблеми. У коментарях під знімками дівчині побажали сил і терпіння.

"Настя, все пройде. Не хвилюйтеся. Це поширена проблема", "Одужуйте швидше", "Ну і що тут страшного? У мене теж є подібні проблеми, я звикла приймати себе такою, яка я є", - підтримали вони Топольськую.

Нагадаємо, раніше ми писали, що українська Кардашьян поділилася секретами краси. Не завжди була ідеальна.

Напомним нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян облягла силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.