Президент України Петро Порошенко в інтерв'ю українським телеканалам повідомив, що розслідування "Наші гроші з Денисом Бігусом" про корупцію у сфері військових закупівель було оприлюднено, щоб "підірвати довіру" до армії, держави і оборонного комплексу. Про це в четвер, 7 березня, повідомляє видання "Бізнес.медіа" з посиланням на заяву Петра Порошенка телеканалам.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

"Зараз уряд разом з РНБОУ повинні почати процедуру підбору аудитора. Це повинна бути міжнародна компанія з відповідним рівнем довіри. Крім аудиту, там повинна бути ревізія. І ревізію повинні проводити наші правоохоронні органи. І ревізію повинна проводити наша аудиторська служба, яка проаналізує контракти, яка буде мати доступ, в тому числі і секретних документів, яка буде мати можливість у разі знайдених порушень точно їх усунути і проінформувати про це суспільство", - заявив Петро Порошенко.

Президент України зазначає, що розслідування журналістів не має "нічого нового".
"Всі відомості досліджувалися протягом місяців або навіть більше року. І перед пред'явленням підозри була зроблена спроба зробити скандал", - зазначив Петро Порошенко.
"Чому це небезпечно? Адже мова йде про спробу підірвати довіру до армії, спробу підірвати довіру до держави і до оборонного комплексу", - додав Президент.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

За словами Президента України, розслідування махінацій, про які повідомили Наші гроші, українські правоохоронці ведуть вже більше року.
"Президент підкреслив, що прямо перед пред'явленням підозри, відразу ж після завершення відповідних експертиз, у даному разі податкових, стався витік інформації з правоохоронної системи", - йдеться в повідомленні прес-служби Адміністрації Президента.

Нагадаємо, Порошенко підписав закон: Україна відкриє двері перед іноземною армією.

Як повідомляв Знай.uа, Розенко розповів про "шаленому зростанні зарплат": Україна на порозі економічного дива.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Знай.uа писав, Порошенко відреагував на розкрадання в Укроборонпромі і назвав винних.