Президент США Дональд Трамп розповів, що суд в відношенні екс-глави його штабу Пола Манафорта говорить про відсутність змови між Білим домом і Кремлем

Про це Трамп написав у Twitter.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

За його словами, розслідування втручання Росії у вибори президента США в 2016 році завдало країні шкоду.

"Як суддя, так і юрист по справі Пола Манафорта голосно заявили і світ повинен почути, що з Росією немає змови. Однак, полювання на відьом триває, коли приєднати ці заяви до дій Комітетів з розвідки Сенату і Палати представників і сенатора Бера. Буде погано для нашої країни!" – пише Трамп.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Варто нагадати, що Колишній радник Віктора Януковича та екс-керівник передвиборного штабу Дональда Трампа Пол Манафорт чув свій вирок. Суд виніс рішення у четвер, 7 березня.

Пол Манафорт
Пол Манафорт

Пол Манафорт отримав вирок 47 місяців тюремного ув'язнення. Таке рішення суд виніс за несплату податків на мільйони доларів доходів, які були отримані від роботи політтехнологом з українськими політиками, в першу чергу – з оточення екс-президента Януковича і за шахрайство з банками.

Наступного тижня Манафорт отримає другий вирок за два злочини, в яких він зізнався у минулому році – в змові і тиску на свідків. Його винесе інший федеральний суддя.

Раніше повідомлялося, що екс-глава виборчого штабу Трампа Пол Манафорт кілька разів порушив умови угоди з командою спецпрокурора Роберта Мюллера і брехав з приводу ключових епізодів, які фігурують у "російському розслідуванні".

Пол Манафорт
Пол Манафорт

Про це стало відомо завдяки даним постанови Емі Берман Джексон, судді округу Колумбія.

Нагадаємо, Трамп випустив найбільшу фобію Путіна: потужне відео

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Росію покарають за агресію в Чорному морі: санкції вже узгоджені

Також Знай.ua" писав про те, що Чергові санкції Трампа поставлять Росію на коліна: будуть тиснути пармезан