Президент Росії Володимир Путін знову зганьбився.

Про це передає politeka.

Путін
Путін

В цей раз він осоромився під час зустрічі з працівниками та ветеранами 1-го оперативного полку поліції в Москві.

Про це пише в Twitter один з кремлевких пропагандистів.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ветеран кавалерійського полку , який спостерігав за тренувальним виїздом Путіна: Краще деяких маршалів їздите, посадка у вас нормальна", — пише пропагандист.

Користувачі не пройшли повз цієї публікації, зазначивши, що Путін спеціально оточує себе льстецами, а «нормальна посадка» може бути тільки в Гаазькому трибуналі.

«А на ветерані шапка, якій років сорок, пальто і шарф, часів напевно тих же. Дали йому місцеві червончік до пенсії одноразово, ось вони радий. Виродки. А «наїзник» скурвився», «Старий не промах! Він мав на увазі маршала Радянського Союзу Лаврентія Берію. І посадка, у результаті , буде справді не гірше!», «Жахливе лизоблюдство», «На квартиру наговорив або тільки на дачу?», «Посадка нормальна буде тільки в Гаазі!», «Нормальна посадка — це коли етапом в Магадан», «Старі лижуть старим, яка гидота», «Наступний етап: Путін на верблюді. У ролі верблюда - Дмитро Смирнов», — пишуть користувачі.

Варто нагадати, що Посольство Росії у Великобританії опублікувало в офіційному Twitter фотографію листа на адресу російського президента Володимира Путіна від Евана Хоупа, сина британки Дон Стерджесс, яка загинула в британському Еймсбері від отруєння нервово-паралітичним речовиною "Новичок".

Нагадаємо, У Путіна спробували приховати загибель великої шишки: правду розсекретили ЗМІ

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Брат Ляшко присягнув на вірність Путіну, українці киплять від гніву

Також Знай.ua" писав про те, що Путіна заклинило прямо на сцені: в мережі висміюють його ноги-циркулі