Президент агресивної Росії Путін законсервувався у себе в Кремлі і перетворився на глобальну загрозу всьому світу. Таку заяву зробив президент України Петро Порошенко, втім, напевно ви про це здогадувалися і самі.

Заява Порошенка прозвучала на засіданні Ради регіонального розвитку Черкаської області.

"Ми вистояли, завдяки нашій з вами єдності ми зламали плани Путіна. Озлоблений, ощерившийся на весь світ він заточився в Кремлі і став глобальною загрозою, тепер вже не тільки для українців", - заявив він.

Путін, президент агресивної держави

Порошенко зазначив, що "українці першими прийняли удар і донесли всьому світу, наскільки російський агресор небезпечний світу, небезпечний для Європи, для трансатлантики і для всього світу"

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Президент зазначив, що в Україні в рекордно короткий термін була створена армія. "Тепер наша армія входить у число найкращих і найдосвідченіших на нашому континенті, найбоєздатніших, і це не наша оцінка - це оцінка наших партнерів з НАТО", - підкреслив він. Глава держави нагадав, що Збройні сили України звільнили дві третини території окупованого Донбасу, зупинили ворога і міцно тримають оборону на східних рубежах.

"Коли ми зміцнили здатність наших Збройних сил реагувати на будь-які загрози, я ще раз підкреслюю – я як президент і верховний головнокомандувач виходжу виключно з оборонного контексту – ми не прагнемо, не хочемо і не буде ноги українського солдата на чужій землі, але свою землю ми точно не віддамо", - підкреслив він.

Також Порошенко розкрив страшні плани Путіна: бліцкриг із захопленням Києва.

Як повідомляв портал "Знай.uа": президент країни-агресора Володимир Путін виступив на вечорі в честь 10-річчя Сил спеціальних операцій РФ. Однак багато хто звернув увагу на те, в якій дивній і безглуздій позі стояв глава Росії, що відразу ж почали обговорювати в мережі. Автор знімка підписав його так: "І знову у Путіна щось в кріпленнях заїло: ноги циркулем намертво оніміли".

Також "Знай.uа" писав, що Порошенко анонсував міжнародний аудит і комплексну ревізію всіх контрактів державного концерну "Укроборонпром", яку ініціювала Рада національної безпеки і оборони.