Дипломат посольства США в Російській Федерації пояснив, що міна, яку виявили на російській митниці в багажі співробітника американського посольства, не має яких-небудь бойових можливостей і не несе ніякої небезпеки.

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

Відомо, що "ситуацію було врегульовано і людині було дозволено покинути Росію після того, як влада вилучила предмет з його багажу".

Російська митниця

"Нам відомо про вчорашній інцидент в московському аеропорту Шереметьєво за участю особи з посольства США. Ситуацію було врегульовано, і йому було дозволено покинути Росію після того, як об'єкт було вилучено з його багажу. Ніякої загрози жодному з пасажирів не було", - заявила прес-секретар посольства США Андреа Калан.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Варто нагадати, що Росія збільшила свої зусилля в Україні з наближенням президентських виборів в Україні. Відповідні висновки зробили розвідувальні служби США в нещодавньому звіті. Зазначається, що на даний момент Кремль прагне застосувати всі інструменти, щоб скористатися хитким станом економіки Києва, широкою корупцією, кібер-вразливістю та громадським невдоволенням". За інформацією, метою Кремля є перемога над Порошенком для того, щоб привести до влади менш антиросійський уряд.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що посольство Росії в Великобританії опублікувало в офіційному Twitter фотографію листа на адресу російського президента Володимира Путіна від Евана Хоупа, сина британки Дон Стерджесс, яка загинула в британському Еймсбері від отруєння нервово-паралітичною речовиною "Новачок". Цю інформацію повідомляє газета Sunday Mirror.

Нагадаємо, Росія повинна негайно забратися з Криму: Медведєву поставили ультиматум.

Як повідомляв Знай.uа Трамп подякував Лукашенку за Крим: підривати не будемо.

Знай.uа писав, Росію покарають за агресію в Чорному морі: санкції вже узгоджено.

Дивіться відео по темі: