11 березня президента Петра Порошенка чекають у Житомирі. Як повідомили у прес-службі Житомирської облдержадміністрації, очікується, що президент візьме участь у Раді регіонального розвитку, відкриє гуртожитки для військових, а також зустрінеться з житомирянами у центрі міста.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Останній захід заплановано на майдані Корольова і цю зустріч мають провести з Порошенком вже як з кандидатом у Президенти України. Планується, що тут виступатимуть Тарас Петриненко, Тетяна Горобець, Тарас Чубай та гурт "Плач Єремії".

9 березня на Майдані Незалежності в Києві відбулася акція, організована партією "Національний корпус", з вимогою притягнути до відповідальності осіб, задіяних у корупційних схемах в оборонному секторі. В акції брали участь близько 2 тис. осіб. Після виступів активісти пішли з Майдану до АП, щоб оголосити свої вимоги.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На підході до будівлі Адміністрації президента відбулися зіткнення між представниками "Нацкорпуса" та "Національних дружин", які підійшли до кордону поліції, схопили металеві огорожі та кинули їх у правоохоронців. Під час зіткнення учасники акції також випускали петарди, в повітря, ймовірно, було розпорошено якусь речовину, а також запалювали фаєри. У поліції заявили, що в результаті зіткнення біля Адміністрації президента постраждали двоє поліцейських і нацгвардієць. Після мітингу учасники акції поїхали в Черкаси, де перебував Порошенко, щоб оголосити йому свої вимоги. Коли активісти прибули на площу, президент вже закінчив виступати перед жителями міста. Радикально налаштовані активісти після зіткнень з поліцейськими прорвалися до сцени.

Раніше передавалось, що українська держава, захищаючи свою цілісність і незалежність від агресії Російської Федерації, змогла звільнитися від культурної окупації, в якій перебувала протягом багатьох років.

Про це розповів президент України Петро Порошенко під час заходів з нагоди 205-ї річниці з дня народження великого українського поета Тараса Шевченка на Тарасовій горі в Каневі, повідомляє прес-служба глави держави.

Нагадаємо, Путін чи Порошенко: Меркель сколихнула світ.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський розповів, як закінчить війну на Донбасі і переможе Путіна: план вже на столі.

Знай.uа писав, Порошенко зробив екстрене звернення до українців: руйнується найважливіше.