Наприкінці лютого у російській столиці відбувся форум про кохання, який зібрав багато грошовитих учасників та кругленьку суму після завершення.

Про це пишуть російські ЗМІ.

У ході заходу виступали відомі коучі, які давали поради у питаннях кохання, сексу, стосунків та шукали точки дотику між проблемними парами. Одним із головних коучів форуму став Олексій Ситников, відомий політичний консультант, який працював свого часу із президентом РФ Борисом Єльциним та народним депутатом Юлією Тимошенко.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

"Квитки коштували в середньому 20 тисяч рублів. Зал був забитий. "Родзинка" заходу - Олексій Ситников. Взагалі-то він відомий політолог, близький до родини Бориса Єльцина, він же працював з Грефом, консультував Шеварнадзе, вибирав Тимошенко. А тепер об'єднує рублівских дружин в клуб і вчить їх любити. Клуби вони якраз люблять, та й вибори тимчасово скінчилися", - йдеться у повідомленні.

Юлія Тимошенко, лідер фракції "Батьківщина"
Юлія Тимошенко, лідер фракції "Батьківщина"

Сам Ситников не раз коментував стосунки із лідеркою "Батьківщини", а нині - кандидатом у президенти Юлією Тимошенко.

"В Україні мене добре знають. Я, наприклад, був одним з тих, хто створював Партію регіонів ще в 2002 році, сидячи в Донецьку. Я працював в штабі Помаранчевої революції, і це ми придумали помаранчеві мотузочки як якийсь простий спосіб підморгувати однодумцям. Я знайомий з Юлією Тимошенко вже 20 років, і у нас дуже довірчі відносини. Нас багато що пов'язує - від обопільного побажання миру і процвітання цій країні до любові до філософа і моєму другові Кену Уїлберу", - каже Ситников.

Нагадаємо, у Мережу злили таємну розмову Юлії Тимошенко і олігарха, екс-власника Приватбанку Ігоря Коломойського.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Юлія Тимошенко прокоментувала дії чинної влади, розповіла про модель поведінки з Путіним та оцінила шанси кандидата у президенти Володимира Зеленського.

Також Знай.ua писав про те, що Центральна виборча комісія скасувала реєстрацію Дмитра Добродомова, Євгенія Мураєва та Дмитра Гнапа кандидатами на пост Президента України на майбутніх виборах 31 березня.