Кандидата у президенти Володимира Зеленського змусять заплатити до виборчого фонду гроші через серіал "Слуга народу".

"Слуга народу" (комедія "Кварталу 95" із Володимиром Зеленським)
"Слуга народу" (комедія "Кварталу 95" із Володимиром Зеленським)

Про це заявив генеральний директор Комітету виборців України Олексій Кошель.

У повідомленні йдеться, що кандидат в президенти, шоумен Володимир Зеленський повинен заплатити до виборчого фонду за показ серіалу "Слуга народу" як за передвиборчу агітацію.

"За показ актора, який є кандидатом на пост президента, за ці хвилини потрібно заплатити гроші в рамках виборчого фонду. Це реально? Так, це абсолютно реально. Однак це досить велика сума, але з огляду на витрати на виборах, цілком реально ці кошти зібрати, оплатити, і я думаю, що завдання кожного політика - не порушувати закон, не показувати, як можна обійти ті чи інші норми закону", - зазначив Кошель.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Слуга народу" (Квартал 95)
"Слуга народу" (Квартал 95)

Експерт наголосив, що політики повинні показово демонструвати, як вони дотримуються норм чинного законодавства, починаючи з дрібниць.

"Ця історія дуже неприємна, і я сподіваюся, що команда зробить висновки і чесно офіційно заплатить гроші... Вони взагалі сказали про те, що в Україні хочуть заборонити "Слугу народу". Я впевнений на 100%, що цього робити в демократичній країні не можна", - резюмував він.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко і лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко, які беруть участь у президентській гонці і займають не останні місця в рейтингу, мають найнижчий рівень довіри серед усіх кандидатів на посаду нового глави держави. Про це свідчать дані опитування соціологічної групи "Рейтинг", передає Хвиля.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Отже, Петру Порошенку не довіряє 69% опитаних респондентів. У той же час Олегу Ляшку не довіряє 71% українців, які взяли участь у соцопитуванні.

Як повідомляв раніше Знай.ua, відомий український шоумен та кандидат у президенти Володимир Зеленський зустрівся з лідерами ринку IT у країні. Разом вони обговорили ряд питань, а Зеленський у свою чергу зробив важливу заяву.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Про це йдеться у новому відео, який опублікували на офіційному Youtube-каналі команди "смішного кандидата".

Також Знай.ua писав про те, що кандидат у президенти і комік Володимир Зеленський є дуже енергійним, раціональним і вимогливою людиною, але зовсім не простачком.