Кандидат від "Громадянської позиції" Анатолій Гриценко готовий поборотися за рейтинги на виборах президента України.

Анатолій Гриценко
Анатолій Гриценко

Про це повідомляє портал АКЦЕНТЫ.

Рейтинг колишнього міністра оборони України неухильно зростає, повідомляє соціологічне агенство "Соціополіс"

Наразі Анатолій Гриценко залишається однією з реальних сил в передвиборній гонці, не даючи розслабитися іншим конкурентам з першої п'ятірки рейтингу.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Соціологи стверджують, що все більше українців готові віддати свої голоси лідеру партії "Громадянська позиція". За кілька останніх тижнів його рейтинг істотно виріс - Анатолій Гриценко вже увірвався в першу трійку кандидатів в президенти.

Анатолій Гриценко
Анатолій Гриценко

Наразі лідером виборчих перегонів продовжує залишатися шоумен Володимир Зеленський, за якого готові віддати свої голоси 32,9% опитаних.

Однак останні тенденції свідчать, що Анатолій Гриценко готовий посунути конкурентів. Він примудрився буквально увірватися на другу сходинку за даними соцопитувань. За нього готові проголосувати вже 22% українців. Чинний президент країни Петро Порошенко йде на третьому рядку з 19,8%. Замикає лідируючу четвірку Юлія Тимошенко, якій як і раніше довіряють 15,4% виборців.

Юлія Тимошенко, лідер фракції "Батьківщина"
Юлія Тимошенко, лідер фракції "Батьківщина"

Анатолій Гриценко вміло користується помилками своїх конкурентів. Зокрема, він вже встиг заявити, що в разі свого обрання на пост президента України збирається ретельно розслідувати корупційний скандал з "Укроборонпромом" та доводити причетність Порошенка. Ця заява відображає настрій левової частини виборців.

Крім цього, «Анатолій Гриценко буквально "поглинув" виборців мера Львова Андрія Садового, який зняв свою кандидатуру на його користь лідера. Незважаючи на те, що експерти поки не гарантують Гриценко вихід до другого туру виборів, він залишається реальною силою в гонці.

Нагадаємо, серед перших рішень Анатолія Гриценка на посаді президента України стане скасування строкової служби та звільнення тих посадових осіб, які були помічені у мародерстві.

Як повідомляв раніше Знай.ua, лідер партії "Громадянська позиція" і кандидат у Президенти України Анатолій Гриценко і глава партії "Самопоміч" Андрій Садовий підписали угоду, в якій вказали свої обов'язки один перед одним.

Також Знай.ua писав про те, що кандидат у президенти Анатолій Гриценко називає абсолютно виправданим заклик посла США в Україні Марі Йованович про необхідність звільнення з посади голови Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького.