Політолог Василь Вакаров заявив, що Адміністрація Президента готується зняти хмельницького губернатора Вадима Лозового і призначити "куратором" регіону співзасновника K & K Group Гната Коробко.

Про це заявив політолог Василь Вакаров, передає Гордон.

Гнат Коробко, у свою чергу, назвав це твердження недостовірним.

У коментарі під повідомленням Вакарова в Facebook Коробко написав:

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

"Не читайте до обіду радянських газет! Чистої води фейк!"

Окрім того, Коробко надав "скрін свого коментаря, який був вилучений автором поста", йдеться в повідомленні.

Варто нагадати, що в понеділок, 11 березня Вакаров заявив, що Адміністрація Президента незадоволена рівнем підтримки Петра Порошенка в Хмельницькій області, збирається звільнити Вадима Лозового з посади керівника Хмельницької обласної державної адміністрації.

Натомість - направити в регіон "куратора, який повинен буде в короткі терміни виправити ситуацію, що склалася". Саме таким куратором, за твердженням Вакарова, повинен стати політтехнолог Коробко.

Нагадаємо, у студії "5 каналу" побилися народний депутат від фракції "Батьківщина" Вадим Івченко та нардеп з "Блоку Петра Порошенка" Олексій Гончаренко.

Про це розповів народний депутат від "Народного фронту" Антон Геращенко на своїй сторінці у Facebook та виклав відповідне відео.

"Через "правки Лозового" пролилася перша кров. Тільки що в студії "5 каналу" сталося зіткнення між народними депутатами Вадимом Івченко та Олексієм Гончаренко", - написав Геращенко під відео.

Як повідомляв раніше Знай.ua, спеціалізована антикорупційна прокуратура оголосила підозру міському голові Одеси Геннадію Труханову в декларуванні недостовірної інформації.

Також Знай.ua писав про те, що Національне антикорупційне бюро закрило кримінальну справу за фактом ймовірного незаконного збагачення мера Одеси Геннадія Труханова.