Поки українські пенсіонери раділи тим копійкам, на які їм підвищили пенсію, Міністр соціальної політики - Андрій Рева - не міг натішитись своєю премію за "заслуги перед Батьківщиною" в обсязі 15 тисяч гривень за місяць. Про це повідомляє блогер Михайло Шнайдер на своїй сторінці в Фейсбук.

Пока Украинские Пенсионеры ждали повышения своих Мизерных пенсий, Рева "Трудился". И "Заработал" за прошлый месяц 59...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Maandag 11 maart 2019

"Поки Українські Пенсіонери чекали підвищення своїх Мізерних пенсій, Рева "Трудився". І "Заробив" за минулий місяць 59 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ. В тому числі 15 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ Премії. За ОДИН місяць Андрій Олексійович отримав стільки, скільки простий Пенсіонер в кращому випадку Отримає за ЧОТИРИ РОКИ..." - пише блогер.

Не можна не погодитися з Михайлом в тому, що поки ми мовчимо, то нічого не зміниться. Адже, якщо ми не говоримо слово "досить", то нас все влаштовує.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Коментатори не змусили себе чекати, жахнувшись поточним положенням справ:
"Вгодований кабан. . за гроші пенсіонерів.", "Після Коболєва з мільйоном у день хочеться поспівчувати-все таки міністр ,а не найнятий державою менеджер,без освіти ", " Цей чоловік найнятий нами, щоб забезпечити людей похилого віку та інвалідів, а він забезпечує себе за рахунок цих людей... Тварюка", "Рева, де твоя совість гнати вас треба ср*ною мітлою. совісті у вас немає, ви просто скоти так довели людей вони вас ненавидять і проклинають в труні НЕМАЄ кишень".

Багато фоловерів не втрачають оптимізму і діляться їдкими коментарями:
"Зате на тлі Коболєва він сам пенсіонер", "Це жарт? Хто повірить що це вся його зп?", "Краще не підвищувати пенсії, а набивати кишені", "Я теж такої ж думки -"Щоб ти подавився, кабаняче рило!!!" Це стосується не тільки Реви, а всього кодла "ненажерливих", "У відставку з конфіскацією!!!"

Хочеться відзначити, що премії даються за якісь заслуги, тоді чому Андрій Олексійович удостоївся такої честі? Напевно, за набивання кишень соратників.

Нагадаємо, що майже мільйон українців залишиться без пенсій.

Раніше, Знай.uа повідомляв, про те, які пенсії обіцяють кандидати в президенти пенсіонерам.