Кандидат у президенти Володимир Зеленський обговорив із експертами проблеми освіти та науки в Україні та шляхи їх вирішення.

Про це повідомляє команда "слуги народу" та публікує відповідне відео.

"У нашому штабі зібралися експерти по утворенню з усієї України, які взяли участь в обговоренні програми Володимира і висловили найцікавіші пропозиції щодо реформування освіти", - йдеться в повідомленні.

Серед важливих освітніх питань обговорили найболючіше - мізерні зарплати українських педагогів. Однак у Зеленського разом із експертами визріло вирішення цієї проблеми.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Як зробити так, щоб професія учителя стала статусною в Україні і, відповідно, отримували гідні зарплати? Якщо платити учителям 4 тисячі доларів на місяць, за рік у масштабах України ця сума виллється у 200 мільйонів доларів на рік. Якщо посадити усіх корупціонерів, результат конфіскації незаконно нажитого майна вистачить, аби забезпечити таку зарплату учителям", - розповіли у Зеленського.

Нагадаємо, у команді Володимира Зеленського прокоментували скандальні чутки, які турбують чимало українців перед виборами - мережею "гуляє" інформація про те, що чоловіків призовного віку будуть забирати до військкоматів просто з виборчих дільниць.

Як повідомляв раніше Знай.ua, відомий український шоумен та кандидат у президенти Володимир Зеленський надав можливість кожному українцю задати запитання, яке найбільше непокоїть, та отримати на нього відповідь в телефонному режимі.

Зе!команда анонсувала запуск відкритого волонтерського контакт-центру. Щоб отримати задати будь-яке запитання Володимиру Зеленському та його команді, досить лише залишити контактні дані на сторінці " Зе!питаня" - і вам ту же передзвонять і ви отримаєте відповідь.

Також Знай.ua писав про те, що у Нацполіції зробили гучну заяву щодо імовірного прослуховування офісу Володимира Зеленського.