Популярний комік, шоумен, а з недавніх пір ще й кандидат у президенти Володимир Зеленський розповів українцям, чому YouTube-канал "Зе!Команди" був заблокований.

Про це Зеленський написав у своєму Telegram-каналі "Команда Зеленського".

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Кандидат у президенти зазначив, що Youtube нарешті дав офіційну відповідь, чому канал команди було заблоковано:

"Причина нікого не здивувала — масові скарги ботів. Але ж правда буде завжди на стороні тих, хто не бреше. Продовжуємо знімати прозорі влоги, хай це і не подобається владі".

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Команда Квартал 95
Команда Квартал 95

Відповідь Youtube:
“We count on our community members to know our Community Guidelines and to flag content they believe violates them. We review all flagged content quickly, and if we find that a video does violate the guidelines, we remove it. We also have a team that is dedicated to identifying and removing spam from YouTube. Occasionally, a video flagged by users or identified by our spam team is mistakenly taken down. When this is brought to our attention, we review the content and take appropriate action, including restoring videos or channels that had been removed”.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Нагадаємо, що студія Квартал 95 розповість телеглядачам історію створення та 15-річної роботи команди найпопулярніших коміків України. Про це стало відомо із допису на офіційному каналі артистів в Instagram.

"Квартал 95" анонсували випуск документального фільму про знамениту команду гумористів з нагоди 15-річчя існування проекту.

"Слуга народу" (Квартал 95)
"Слуга народу" (Квартал 95)

"Документальний фільм, приурочений до 15-річчя Студії "Квартал 95" — це історія самої успішної української "фабрики сміху" і чудової вісімки талановитих артистів, які за 15 років стали справжніми кумирами багатомільйонної глядацької аудиторії!", - повідомили на офіційній сторінці.

Нагадаємо, нещодавно зірка студії "Квартал 95" і засновниця Жіночого Кварталу" Олена Кравець народила двійню: дівчинку і хлопчика.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у середу, 13 березня, київські поліцейські отримали анонімний дзвінок про замінування Палацу "Україна", де саме проходив концерт студії "Квартал 95".