У Кремлі дізналися, скільки Російська Федерація втратила іноземних інвестицій. За підрахунками фахівців фінського Центробанку відомо, що з середини 2014 року і до кінця 2017 Росія втратила близько 10 мільярдів доларів інвестиційного капіталу.

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

Кремль
Кремль

За інформацією фахівців, зменшення потоку боргових інвестицій у Російську Федерацію викликано західними санкціями. Так, з середини 2014 по кінець 2017 року щоквартально Росія втрачала по 700 мільйонів доларів, в цілому втрати інвестицій за вказаний проміжок склали майже 10 мільярдів доларів.

Антиросійські санкції
Антиросійські санкції

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Керівник Інституту перехідних економік Банку Фінляндії (BOFIT) Ікка Корхонен і економіст даної установи Кіммо Коскінен провели дослідження, в ході якого визначили обсяг втрат російської економіки, викликаних санкціями.

Вони прийшли до висновку про те, що через обмежувальні заходи від банків західних країн економіка Росії отримувала в середньому за 1 квартал на 700 мільйонів доларів інвестицій менше, ніж від банків держав, які не вводили санкції. Презентація результатів дослідження відбулася 12 березня на семінарі фінського інституту.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Євросоюз залишається прихильний суверенітету і територіальній цілісності України через п'ять років після незаконної анексії Криму. Про це йдеться у заяві Високого представника ЄС Федерики Могерині. Зокрема, представник ЄС зазначила, що союз продовжує активно засуджувати агресивну політику Росії стосовно України, в тому числі і незаконну анексію Криму.

Нагадаємо, у Путіна ображено завищали через європейські санкції: ми цього так не залишимо.

Як повідомляв Знай.uа нюанси "азовських санкцій" розкрив експерт: прийнято 4 закони, і це важливо.

Знай.uа писав, кримчани усвідомили помилку через 5 років окупації: "Я відкликаю свій підпис з референдуму".

Дивіться відео по темі: