Український політик Євген Рибчинський поділився з українцями несподіваним прогнозом щодо результатів президентських виборів, перший тур яких відбудеться вже 31 березня.

вибори в Україні
вибори в Україні

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Політик вважає, що кандидат у президенти, лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко може перед самими виборами "знятися" на користь лідерки "Батьківщини" Юлії Тимошенко.

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Завершальну крапку у цьому порохогейті може поставити Анатрлій Гриценко. За три дні до виборів він може підтримати Юлію Тимошенко. І тоді навіть результати другого туру стають абсолютно прогнозованими", - написав Рибчинський.

Варто нагадати, що на користь самого Гриценка своєю участю у виборах пожертвував мер Львова Андрій Садовий, заявивши, що політики повинні "консолідуватися на благо народу".

Нагадаємо, результати опитування, що міжнародні експерти провели на початку березня 2019 року, кажуть, що більша частина опитаних віддала б свої голоси за Володимира Зеленського (23,1%), Петра Порошенка (14,3%), Юлію Тимошенко (14,3%) і Юрія Бойка (13,9%).

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Варто зазначити, що люди відповіли з однією умовою - "якби вибори пройшли у найближчу неділю".

Як повідомляв раніше Знай.ua, лідер "Громадянської позиції" та кандидат у президенти Анатолій Гриценко відповів на найважливіші питання, які сьогодні турбують українців - про виборчі перегони, повернення Криму та Донбасу та рівень життя громадян.

Анатолій Гриценко
Анатолій Гриценко

Про це він розповів у інтерв'ю для Знай.ua.

Анатолій Гриценко висловив свою думку про імовірність повномасштабної агресії з боку РФ, Томос, відповів на питання, чи потисне руку Путіну, про економічні реформи та свою першу годину на посаді Президента України.

На питання про те, кого можуть обрати українці у другому турі - Порошенка чи Тимошенко, Гриценко відповів на користь лідерки "Батьківщини".

Також Знай.ua писав про те, що реальні шанси очолити державу, судячи з соцопитуваннями, сьогодні мають Володимир Зеленський, Юлія Тимошенко і Петро Порошенко.