Беззмінний лідер студії "Квартал 95" і кандидат в президенти Володимир Зеленський зізнався в тому, що розмовляв з президентом України Петром Порошенком. За словами коміка, гарант пропонував Володимиру місце в партії.

Про це стало відомо завдяки нещодавньому інтерв'ю Володимира Зеленського для Дмитра Гордона, пише Рoliteka.

Відомо, що на питання про те, що він за людина і чи була у актора з Порошенком зустріч, Зеленський відповів ствердно:

"Сто мільйонів президент нам не пропонував і нічого не вимагав. Про кілька зустрічей, які були раніше – нічого казати, вони для людей ні про що".

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Володимир Зеленський також додав:

"Прихід Петра Олексійовича для мене як, ось ми чекаємо на якийсь фільм. Повинен вийти хороший фільм. Тобі всі починають говорити, дуже хороший фільм, піди, подивися. Ти приходиш, а фільм середній, дуже середній фільм. Ти дивишся, у тебе розчарування. У тому, що "Може, мені нічого не говорили, ну а що ти очікував. Ось так і очікував". Тому у мене було глибоке розчарування. Я дуже сподівався…".

Володимира Зеленського спіткало розчарування, коли Петро Порошенко після перемоги покликав у партію БПП депутатом:

"Я розгубився в той момент, а президент сказав: "не всі ж знають, що це твоя мрія, побудувати в Україні Голлівуд, щоб в Україні було топове телебачення… Я відповів, що готовий цим зайнятися, якщо отримаю повноваження".

Тоді шоумен сказав, що він хотів би отримати повноваження, щось почати робити – починати працювати, підбирати кадри, а після того, як все вийде – вже прийти в партію Петра Порошенка. Але за словами Зеленського, Порошенко заявив, що така "тема не працює" і все робиться з точністю до навпаки. Після цих слів Зеленський встав і пішов.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що кандидат в президенти України Володимир Зеленський сказав, що ключову п'ятірку своєї команди представить після виходу другого туру президентських виборів. Про це шоумен сказав на зустрічі з провідними бізнес-асоціаціями в Києві в понеділок.

Нагадаємо, "Чекаємо на Порошенка з мівіною": Тимошенко з хот-догом викликала справжній фурор серед українців.

Як повідомляв Знай.uа американські соціологи: тандем Тимошенко/Тарута виходить у другий тур.

Знай.uа писав, Зеленський оголосив війну головному ворогу українців: шах і мат.

Дивіться відео по темі: