Кандидат у президенти України та лідер студії Квартал 95 Володимир Зеленський прокоментував роботу виконувача обов'язків міністра охорони здоров'я Уляни Супрун.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Про це він заявив під час зустрічі з представниками бізнес-спільноти.

"Що стосується Супрун, ви знаєте. Я розумію одне, що якщо в нашій країні з усіх реформ ця одна з небагатьох, яка хоч якось тримається, тому треба за таких людей триматися", – заявив Зеленський.

Уляна Супрун
Уляна Супрун

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Він назвав ситуацію із Супрун "рідкісним випадком, коли треба дати можливість".

"Я розумію, що це гостра тема, медицина пов'язана зі здоров'ям, зі смертністю і так далі, але це той рідкісний випадок, коли треба дати можливість", – підкреслив кандидат в президенти.

Нагадаємо, незмінний лідер студії "Квартал 95" і кандидат в президенти Володимир Зеленський зізнався в тому, що розмовляв з президентом України Петром Порошенком. За словами коміка, гарант пропонував Володимиру місце в партії.

Про це стало відомо завдяки нещодавньому інтерв'ю Володимира Зеленського для Дмитра Гордона.

Відомо, що на питання про те, що він за людина і чи була у актора з Порошенком зустріч, Зеленський відповів ствердно:

"Сто мільйонів президент нам не пропонував і нічого не вимагав. Про кілька зустрічей, які були раніше – нічого казати, вони для людей ні про що".

Як повідомляв раніше Знай.ua, українцям показали свіже соцопитування з приводу рейтингів кандидатів на президентських виборах, які відбудуться за лічені дні.

вибори в Україні
вибори в Україні

Про це повідомляє група "Рейтинг" та публікує дані дослідження.

"Опитування торкнулося громадян, які вже визначилися із вибором кандидата та мають намір голосувати", - відзначили у коментарі.

Дослідження дозволило соціологам визначити трійку лідер з-поміж усіх кандидатів.

Також Знай.ua писав про те, що кандидат у президенти України, відомий Володимир Зеленський сказав, що ключову п'ятірку своєї команди представить після виходу до другого туру президентських виборів.