Експерт з питань стилю і політичної моди Ґергард Ельферс пояснив, як не варто вдягатися політикам та показав це на прикладі кандидатів у президенти України.

Відповідне відео з'явилося у мережі та викликало справжній фурор в українців, передає Рoliteka.

Зеленський у "піжамі", Гриценко в "блідому" костюмі, Порошенко з "відкритою шиєю", а зачіска Тимошенко - "суміш бабусі та школярки, яка хоче бути найкращою в класі" - це лише неповний список критичних характеристик, якими обдарував українських політиків модний експерт.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Аналізуючи стиль Анатолія Гриценка, Ельферс відзначив, що його костюми - це не те, що носить сильний лідер та порадив політикові переглянути своє ставлення до зовнішнього вигляду.

Анатолій Гриценко
Анатолій Гриценко

Стиль лідерки "Батьківщини" Юлії Тимошенко експерт охорактеризував як "суміш бабусі та школярки, яка хоче бути найкращою у класі".

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

Володимиру Зеленському у свою чергу дісталося трохи менше критики - експерт відзначив, що його вигляд не завжди зразковий, але загалом відповідає образу молодого політика.

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

"Зеленський не носить костюм з краваткою - так він стає ніби ближчим до людей. Стильний вигляд", - резюмував експерт.

Однак запобігти критиці Зеленському таки не вдалося - модний "ревізор", проаналізувавши один із образів слуги народу з відкритою шиєю заявив, що такий одяг більше нагадує піжаму.

Не оминув модний вирок і чинного гаранта. Ельферс заявив, що Порошенко виглядає по-президентськи.

"Чорний костюм у поєднанні із червоною або синьою краваткою - це "безпечний" вигляд, класика жанру", - резюмував експерт.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Нагадаємо, лідер студії "Квартал 95" і кандидат в президенти Володимир Зеленський зізнався в тому, що розмовляв з президентом України Петром Порошенком.

Як повідомляв раніше Знай.ua, відома Україні соціологічна група "Рейтинг" у період 9-15 березня провела чергове соціологічне опитування на тему електоральних симпатій.

Також Знай.ua писав про те, що політолог, експерт з міжнародної та внутрішньої політики Українського інституту майбутнього Юрій Романенко показав, як українці ставляться до влади.