Президент США Дональд Трамп і канцлер Німеччини Ангела Меркель провели телефонні переговори та обговорили питання про фінансування НАТО, України і торгівлі.

Про це повідомляє прес-служба Білого дому.

Трамп і Меркель розмовляли про торгівлю, дискусії щодо Brexit у Великобританії і майбутні зустрічі. Також вони обговорили питання фінансування НАТО.

Стефан Сейберт, представник уряду Німеччини повідомив, що телефонна розмова Меркель і Трампа також стосувалася питань, які пов'язані з Україною, однак не конкретизував, про що саме йшла мова.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше Дональд Трамп неодноразово висловлював критичні зауваження щодо "недостатніх" витрат Берліна на оборону. Меркель переконана, в свою чергу, що Німеччина дає чимало грошей для зміцнення загальної обороноздатності НАТО.

Президент США виступає з критикою не тільки до Німеччини, але і в адресу інших союзників НАТО, які, на його переконання, не платять достатніх коштів для власної оборони. Ця обставина стає, за його словами, фінансовим тягарем для США і лягає на плечі американських платників податків.

Раніше повідомлялося, що змови у президента США Дональда Трампа з Кремлем під час виборчої компанії не було. У всякому разі, так вважає специрокурор Роберт Мюллер, передає служба Бі-бі-сі.

Мюллер займався розслідуванням обставин втручання країни-агресора Росії у вибори в США в 2016 році.

"У доповіді не робиться висновку, що президент вчинив злочин, однак доповідь не виправдовує його", - постановив спецкомітет.

Нагадаємо, прокурор Мюллер поставив крапку у змові Трампа з Путіним. В доповіді не робиться висновку, що президент вчинив злочин, однак доповідь не виправдовує його.

Як повідомляв Знай. ua, у Трампа та Обами звернулися до українців з майбутнім виборам. Вибори – це те, як ми визначаємо, хто буде нашими лідерами.

Знай. ua писав, що Манафорт "вигнав" Мюллера з насидженого крісла. Спеціальний прокурор Роберт Мюллер розслідував ймовірний вплив Росії на вибори в США.