Відомий серед українців своїми викривальними публікаціями юрист Михайло Шнайдер опублікував черговий пост, який стосується корупції в Україні та наочно демонстує її рівень "розквіту" у порівнянні з Німеччиною.

Відповідним дописом Михайло Шнайдер поділився у Facebook.

В одном из этих домов живет руководитель Германии - Одного из самых богатых государств Европы. В другом руководитель Украины - Самого бедного государства Европы. Догадайтесь с первого раза, где чей Дом.

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zondag 24 maart 2019

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Автор опублікував фото двох будинків, один із яких, за його інформацією, належить чинному гаранту України Петру Порошенку,а інший - канцлеру Німеччини Ангелі Меркель.

Контраст по-справжньому вражає - від кричущої розкоші маєтку Порошенка до німецької скромності Меркель.

"В одному з цих будинків живе керівник Німеччині - однієї з найбагатших держав Європи. В іншому керівник України - найбіднішої держави Європи. Здогадайтеся з першого разу, де чий будинок", - підписав фото автор публікації.

"Навіщо одній людині такі хороми?", "Меркель живе скромно, а наші лише під вибори спускаються із свого трону",- пишуть обурені українці.

Нагадаємо, українцям показали результати незалежного розслідування,яке стосується статків кандидатів у президенти України.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Про це йдеться в розслідуванні руху Чесно, повідомляє СТРАНА.ua.

Активісти оцінили грошові статки 44 кандидатів у президенти у 2,23 мільярда гривень, 37% від цієї суми – це активи чинного президента Петра Порошенка.

Як повідомляв раніше Знай.ua, чинний президент Петро Порошенко, як і інші політики, в кінці року подав декларацію про доходи за 2018 рік. І ці цифри зацікавили кандидата в президенти Юлію Тимошенко.

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

Про це повідомляє ТСН.

Юлія Тимошенко зажадала, щоб Національне агентство з питань запобігання корупції взявся за дослідження збагачення Порошенко. Відповідну заяву вона озвучила на погоджувальній раді парламенту.

Також Знай.ua писав про те, що у Києві знову горів магазин корпорації гаранта Roshen.