Розлючені високими рейтингами Володимира Зеленського опоненти не гребують жодними маніпуляціями, фейками та навіть прямими образами, аби зганьбити "слугу народу".

Про це повідомляють у Зе!команді кандидата.

"Порохобот!", "Зрадофіл", "Клоун!", "Полковник!". Країна в черговий раз поринула в безодню взаємних образ. Ну а що ви хотіли - вибори ж. І якби ж то лаяли політиків - переключилися ж на самих виборців. Хоча це особиста справа кожного, за кого голосувати і кого підтримувати. Але на голови людей з високих трибун і екранів ТБ ллються відра помиїв", - йдеться у повідомленні.

Чого варта одна лише заява скандальної депутатки від партії "Свобода" Ірини Фаріон, яка назвала Володимира Зеленського клоуном, а його прихильників - д*білами.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Ірина Фаріон
Ірина Фаріон

Не оминула гострим слівцем опонента і лідерка "Батьківщини", яка зібралася "приготувати" із Зеленського "борщ із чебурашки", про що заявила у одному із останніх інтерв'ю.

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

Однак найбільш нерозумним випадок політологи вважають нападки кандидатів на прихильників та потенційних виборців Зеленського. Така технологія малоефективна, кажуть вони.

"На" ядерний електорат "- чітких прихильників кандидата - це впливає швидше мобілізаційно. Коли вони чують звинувачення і образи на свою адресу - це об'єднує і підсилює мотивацію проголосувати за свого кандидата. А ось для тих, хто вагається, такі" дражнилки "можуть зіграти роль ", - міркує політолог Володимир Фесенко.

Своєрідним детонатором до мобілізації електорату можуть стати звинувачення з вуст команди кандидата, який не користується підтримкою "ображених".

"Люди шоковані корупційними схемами соратників Петра Порошенка в оборонній сфері. І коли вони чують, що хтось із команди Порошенко невтішно відзивається про них тільки через те, що вони мають намір голосувати за Зеленського, спрацьовує протестний настрій: вже краще за коміка голосувати , ніж за корупціонера ", - вважає політтехнолог Микита Потураєв.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Окрім того, у своїх агітаційних промо-роликів політтехнологи Порошенка застосували лексему "жарт", прямо натякаючи на Зеленського як "атигероя" виборчих перегонів.

Нагадаємо, опитування компанії Социс, на відміну від свіжих досліджень інших компаній, показує різке збільшення розриву між чинним президентом Порошенком та Юліє Тимошенко на користь першого.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Володимир Зеленський надав можливість кожному українцю задати запитання, яке найбільше непокоїть, та отримати на нього відповідь в телефонному режимі.

Також Знай.ua писав про те, що Володимир Зеленський прокоментував скандальне інтерв'ю своєї опонентки Юлії Тимошенко, яка згадувала про "борщ із чебурашки", коментуючи його "причетність" до виборів глави держави.