Кандидат у президенти та лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко прокоментувала чутки про "об'єднання" із Анатолієм Гриценко, яке може суттєво змінити кінцеву картину волевиявлення українців.

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

Про це вона розповіла в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону.

Під час розмови Юлія Тимошенко заявила, що "було б прекрасно бути з Анатолієм Гриценком в одній демократичній команді після політичних перегонів".

Анатолій Гриценко
Анатолій Гриценко

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"Я думаю, що Анатолій Гриценко - це серйозний політик, достатньо розумна людина. І може бути по-різному: ми можемо після всіх політичних перегонів з ними бути або разом, в одній демократичній команді (це було б прекрасно), або ми можемо бути опонентами. Але і у першому, і другому випадку це буде цивілізована європейська співпраця або цивілізована європейська конкуренція", - заявила Тимошенко.

Нагадаємо, в той час, коли Генеральна прокуратура та українські спецслужби не можуть довести справу корупції Порошенка до кінця, за справу взялися європейські та американські структури.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Антикорупційне розслідування відкрили Кіпрський суд, Британське агентство по шахрайству в особливо великих розмірах (SFO) і організація Євросоюзу по боротьбі з шахрайством (OLAF).

Про стало зрозуміло зі слів Юлії Тимошенко під час прес-конференції в Луцьку.

"Це, по суті, стало підсумком багаторічної корупції, яка здійснювалась президентом і його найближчими соратниками, бізнес-партнерами на оборонному бюджеті. Коли ЄС проти глави держави починає корупційне розслідування, це говорить про те, що силові структури в Україні, на жаль, не працюють. Генпрокуратура і СБУ перетворилися, по суті, в департаменти корпорації Roshen, які не мають ні волі, ні бажання розслідувати резонансні корупційні справи Порошенка і його оточення", - зазначає Юлія Тимошенко.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Україна стоїть на порозі серйозного оновлення політичної еліти, причому це оновлення буде системним.

Також Знай.ua писав про те, що бізнесмен Ігор Коломойський заперечує, що має яку-небудь фінансову допомогу або підтримку кандидатів у президенти шоумену Володимиру Зеленському і лідеру партії "ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко.