Українцям розкрили невідомі подробиці особистого життя та спогади про дитинство топових політиків, якими поділилися знайомі та друзі з їх рідних міст.

Про це повідомляє Радіо Свобода та публікує яскраві репортажі із малої батьківщини Порошенка, Тимошенко та Зеленського.

КВН-щик із Кривого Рогу

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Однокласниця Володимира Зеленського Тетяна Маслова розповідає, що невисокий чорнявий хлопчик мав шалений успіх у дівчат. Після школи Зеленський вступив до Криворізького економічного інституту при Київському національному економічну університеті імені Вадима Гетьмана, де отримав юридичну освіту. Однак запам'ятався слуга народу не успіхами в освіті, а виступами в кількох командах КВН.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Грошей не вистачало, то вони підробляли в Макдональдзі, продавали. Тобто заробили грошей, щоб гастролювати", – згадує викладач Зеленського.

Дніпровська відмінниця

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

Лідерку партії "Батьківщина" Юлію Тимошенко добре пам’ятають у рідному Дніпрі. Сусідка пані Валентина розповідає, що школярка з дитинства мала лідерські якості і товаришувала здебільшого з хлопчиками. Маленька Юля вчилася на відмінно і проявила себе ініціативною ученицею, згадує директорка закладу Лариса Жмако.

В першому виші – Дніпропетровському гірничому інституті – Тимошенко провчилася два роки. Згодом завершила навчання на економічному факультеті Дніпровського національного університету імені Гончара, де вчився й Леонід Кучма.

Президент зі столиці українських болгар

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Місто Болград в Одеській області відоме як столиця української болгарської меншини – і мала батьківщина Петра Порошенка. Його однокласниця Лариса Лихандритова згадує, що Порошенко виділявся з-поміж ровесників – був "випещеною" дитиною, любив шоколадні цукерки і часто пригощав ними товаришів.

Нова траса до Одеси, новий РАГС, відремонтовані парки, пам’ятна табличка на 160-річній гімназії, де вчився чинний президент – усе це дань Порошенка рідному місту. Хоча деякі містяни реагують на подарунки без зайвого захвату.

"Не думаю, що він заощаджував грошенята на сніданках, щоб побудувати нам РАГС", – кажуть містяни.

Нагадаємо, Юлія Тимошенко прокоментувала політичну ситуацію у країні та оцінила своїх головних опонентів перед виборами.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у чинного гаранта Петра Порошенка немає ніяких шансів на другий термін президенства.

Також Знай.ua писав про те, що до президентських виборів у нашій країні залишаються лічені дні, і підготовка до настільки важливої події йде повним ходом.