Лідер партії "Батьківщина" і кандидат у президенти України Юлія Тимошенко прокоментувала політичну ситуацію у країні та оцінила своїх головних опонентів перед виборами.

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

Про це вона розповіла у інтерв’ю журналісту Дмитру Гордону.

Юлія Володимирівна безапеляційно заявила про те, що чинний глава України Петро Порошенко мусить піти з політики.

"Він мусить піти. Він зробив найстрашніший злочин - вбив надію людей. Це не те, за що можна притягнути до кримінальної відповідальності. Але це те, що руйнує життя націй на десятиліття", - вважає лідерка "Батьківщини".

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Не оминула у своїх коментарях Тимошенко також і кандидатуру Володимира Зеленського, який, за даними рейтингів, є її головним опонентом.

"Він - це відповідь на те, що людям щось обіцяли, щось пропонували, а потім “бам” - і в бетонну стіну на швидкості 300 км/год. Люди хочуть помститися за це. Володя - це серйозно дати по обличчю всьому політикуму. Водночас він - це тест на схильність нації до політичного самогубства. Так, політику відплатити потрібно, але при цьому не собі. Як артиста я його дуже люблю, як людину - поважаю. Як політика я його просто не розумію", - відзначила Тимошенко.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Окрім того, лідерка "Батьківщини" націлена на співпрацю з Анатолієм Гриценко після виборів. Також вона передбачила результати першого туру, який відбудеться менш як за тиждень.

"Серед прихильників Зеленського 40% ніколи не ходили на вибори. Тому є два варінати. Перший: якщо прийдуть голосувати ті, хто за Володю Зеленського, то ми з ним будемо у другому турі. А якщо не прийдуть, то будемо ми з Петром Олексійовичем Порошенком у другому турі".

вибори в Україні
вибори в Україні

"Другий тур із Зеленським - це буде справедливіше. Ми провели опитування. Там у другому турі у Володі Зеленського 40,55%, а у мене 50% з копійками. Якщо ми виходимо з Петром Олексійовичем, то у нього 31%, а у нас 57%", - каже Тимошенко.

Нова стара зачіска

"Після президентських виборів я точно заплету тугу косу. Щоб не розтріпати волосся під час великих побоїщ. Це будуть не агресивні побоїща. Це буде битва, щоб побудувати Україну", - резюмувала леді Ю.

Нагадаємо, бізнесмен Ігор Коломойський заперечує, що має яку-небудь фінансову допомогу або підтримку кандидатів у президенти Володимиру Зеленському і Юлії Тимошенко.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Володимир Зеленський впевнено "втер носа" багатьом вітчизняним політикам, запропонувавши людям альтернативу.

Також Знай.ua писав про те, що Україна стоїть на порозі серйозного оновлення політичної еліти.