У вівторок, 26 березня, актори студії Квартал 95 на чолі з шоуменом Володимиром Зеленським влаштувала грандіозне шоу на стадіоні "Дніпро-Арена".

Студія "Квартал 95"
Студія "Квартал 95"

Про це повідомляє Рoliteka.

У повідомленні йдеться, що на концерт слуги народу прийшли понад 30 тисяч людей, а ще десятки тисяч дивилися його онлайн.

Після традиційного гострого гумору Володимир Зеленський звернувся до глядачів з емоційною промовою. Він подякував їм за теплий прийом і закликав завжди залишатися такими "справжніми і вільними".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Яка сьогодні унікальна атмосфера була на нашому концерті! Мені здається, якщо б тут був присутній Петро Олексійович, він би теж за мене проголосував!", – заявив слуга народу.

Окрім того Зеленський додав, що цей виступ жодною мірою не є передвиборною агітацією.

"Навіщо агітувати, ви люди розумні, ви і так знаєте, що вам робити 31 березня. Я вам чесно скажу, ви знаєте, в кінці кінців в України все буде добре. Якщо зараз погано, значить, це ще не кінець", – зазначив Зеленський.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Кандидат відзначив, що день виборів є дуже серйозним і важливим для кожного українця.

"Будь ласка, 31-го числа підніміть вгору очі і знайдіть своїми світлими очима, справжніми очима українців знайдіть світло. Будь ласка, не дивіться більше під ноги. Можна спотикатися, можна навіть розбити ноги в кров. Але головне – знайдіть світло. І навіть якщо це буде маленьке світло, світло на вашому телефоні. Разом – яка краса! Ми зробимо їх разом! І вийдемо з темряви", – потужно підсумував кандидат в президенти.

Нагадаємо, команда шоумена та кандидата у президента Володимира Зеленського повідомила, коли вийде новий сезон серіалу "Слуга народу".

"Слуга народу" (комедія "Кварталу 95" із Володимиром Зеленським)
"Слуга народу" (комедія "Кварталу 95" із Володимиром Зеленським)

Відповідний пост з'явився на сторінках "Зе!команди" у соціальних мережах. Окрім того команда Зеленського додала відео-уривок із третього сезону серіалу.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у штабі кандидата в президенти, коміка Володимира Зеленського назвали опонента, з яким слуга народу хотів би "зустрітися" у другому турі виборчих перегонів.

Також Знай.ua писав про те, що у середу, 27 березня, в Україні стартував показ першої серії серіал "Слуга народу 3" від студії "Квартал 95".