Відомий український юрист Михайло Шнайдер прокоментував передвиборчу агітацію чинного глави держави та кандидата у президенти Петра Порошенка.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Відповідний допис він зробив на своїй сторінці у Facebook.

"Напевно багато хто з вас вже бачили "Борди" Петра Олексійовича з одним єдиним словом – ДУМАЙ. І це правильний заклик. Думати дійсно треба. Подумайте, чи готові ви ще 5 років жити у бідності і безпросвітності? Чи готові ви ще 5 років терпіти корупцію і мародерство? Чи готові ви ще 5 років слухати гучні гасла і порожні обіцянки? Чи готові ви ще 5 років жити в невизначеності і страху? Особисто я - ні. Рішення вже прийнято. Я вибираю рух вперед, майбутнє, процвітання та розвиток. Адже я думаЮ", - написав Шнайдер.

Наверное многие из вас уже Видели "Борды" Петра Алексеевича с одним Единственным Словом – ДУМАЙ. И это правильный...

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще
Geplaatst door Mihail Shnayder op Woensdag 27 maart 2019

Під дописом юриста українці лишили десятки гнівних на адресу влади коментарів.

Нагадаємо, кандидат в президенти України Юлія Тимошенко в передачі "Право на владу" на 1 + 1 каналі розповів про махінації нинішнього президента Петра Порошенка і Укроборонпром і закликала Верховну Раду притягнути президента до кримінальної відповідальності.

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

"Під час війни, в розпал трагедії купка людей, яка має відношення до заступника РНБО, який є партнером Петра Порошенка організував контрабандне постачання списаних частин зброї, їх продавали в два рази дорожче, йшов чорний обнал, бюджетні гроші проходили через підприємство, яке належало Петру Порошенко, який відмивав через свою "Ленінську кузню" собі гроші ", - заявила Тимошенко.

Як повідомляв раніше Знай.ua, поки кандидати намагаються звабити виборців чисельними білбордами та агітаційною рекламою по радіо і телебаченню, правоохоронні органи ведуть слідство щодо незаконних методів.

Також Знай.ua писав про те, що у другий тур президентських виборів 2019 виходять Володимир Зеленський і Юлія Тимошенко.