Лідер партії "Батьківщина" та кандидат у президенти Юлія Тимошенко звернулася до українців із важливою заявою, яка стосується імовірної поразки на виборах.

Відповідну заяву Тимошенко зробила у ефірі телеканалу "1+1".

Лідерка "Батьківщини" відзначила, що після виборів в Україні її політсила не буде ініціювати масових протестів чи акцій.

"Хочу зараз заспокоїти всіх, хто мене чує. Я знаю, що зараз якось агресивно нагнітається ситуація в країні - говорять про якісь нові Майдани, повстання, силові протистояння... Можу вам сказати - нічого подібного не буде", - підкреслила Тимошенко у відповідь на коментар про можливість акцій протесту, ініційованих її політсилою у випадку програшу на виборах.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Однак при цьому Тимошенко досить прозоро натякнула, що не допускає своєї поразки на виборах.

"Будьте абсолютно спокійні. Ви знаєте, що рейтинги і соцопитування - це абсолютно куплені, перекуплені, спотворені політичні технології, на які я прошу всю країну не звертати уваги", - резюмувала вона.

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

Нагадаємо, в другий тур виходить Юлія Тимошенко та Володимир Зеленський.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Президент Петро Порошенко отримує бронзу, та не виходить до другого туру виборів. Про це свідчать результати соціологічного дослідження, яке провели центри "Соціальний моніторинг" та Український інститут соціальних досліджень імені Олександра Яременко (загалом з 11 по 18 березня опитано методом особистого інтерв’ю 2047 респондентів по всій країні).

Як повідомляв раніше Знай.ua, кандидат у президенти Володимир Зеленський очолює президентський рейтинг – його готові підтримати 28,5% тих, хто вже визначився з вибором, про що свідчать результати опитування, яке провів Фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва спільно з Київським міжнародним інститутом соціології в період з 20 по 26 березня.

Також Знай.ua писав про те, що у штабі кандидата в президенти, коміка Володимира Зеленського назвали опонента, з яким слуга народу хотів би "зустрітися" у другому турі виборчих перегонів.