Кандидатів на пост президента України Володимира Зеленського, Юлію Тимошенко та Петра Порошенка запросили взяти участь в ефірі політичного ток-шоу "Зворотний відлік". Відповідні запрошення направило "Суспільне".

Ефір ток-шоу відбудеться в п'ятницю, 29 березня, в 18:30.

За задумом творців ток-шоу глядачі матимуть змогу у прямому ефірі або по телефону проголосувати за одного з учасників програми.

На даний момент телеканал не має інформації, чи прийдуть лідери соціологічних опитувань в ефір для того, щоб "щоб представити свої стратегії і відповісти на питання ведучих, експертів та аудиторії".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Один з кандидатів в президенти, Володимир Зеленський, ймовірно, не зможе відвідати ток-шоу, так як знаходиться в турі з "Кварталом 95". Про плани інших лідерів гонки – Тимошенко і Порошенко поки що нічого не відомо.

Раніше повідомлялося, що найбільші шанси на перемогу на майбутніх президентських виборах у Володимира Зеленського, в чому переконаний відомий астролог Влад Росс, про що він розповів в інтерв'ю Фактам.

Він зазначив: "Коли я робив гороскоп для країни на рік, то побачив сонце. Сонце означає творчість. Тому я вже тоді говорив, що президентом має стати артист. Це або Вакарчук, або Зеленський, або Тимошенко. Тобто повинен перемогти артист. Але серед всіх згаданих, Володимир Зеленський найяскравіший представник. Тим більше, зірки показують йому найбільші шанси".

Нагадаємо, Зеленський жорстко висміяв Вакарчука за безглуздий заклик. Співак Святослав Вакарчук записав передвиборчий ролик і нарвався на критику від команди Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Баба Доцька після пародії на MARUV взялася за "Слугу народу". Мешканка Коломиї підірвала інтернет неймовірною пародією.

Знай. ua писав, що Дубинський порівняв вілли Зеленського і Порошенка. Опоненти слуги народу відзначилися черговою провокацією.