Центральна виборча комісія України оприлюднила перші результати обробки 0,17% бюлетенів на президентських виборах в Україні.

Згідно з цими даними, за чинного президента Петра Порошенка віддали голоси 1314 виборців, за шоумена Володимира Зеленського – 1252, за лідера парламентської фракції партії "Батьківщина" Юлію Тимошенко – 906, за екс-міністра оборони Анатолія Гриценка – 458, за лідера парламентської фракції Радикальної партії Олега Ляшка – 435.

З 8.00 до 20.00 31 березня в Україні працювали виборчі дільниці для голосування на чергових президентських виборах. В них взяла участь рекордна кількість кандидатів: у бюлетень внесли 39 прізвищ.

За даними "Національного екзит-полу 2019", який проводили Фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, Київський міжнародний інститут соціології та Український центр економічних і політичних досліджень імені Олександра Разумкова, за шоумена Володимира Зеленського проголосували 30,4% виборців, за чинного президента Петра Порошенка – 17,8%, на третьому місці – лідер парламентської фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко (14,2%). Це дані з виборчих дільниць станом на 18.00.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше ми писали, що у Львові на виході з виборчої дільниці помер 90-річний чоловік.

"На виході з виборчої дільниці на вул. Кульчицької у Львові помер чоловік 1928 р.", - говориться в повідомленні.

Призначена експертиза, причини смерті встановлюються. Як повідомив на сторінці спільноти "Адекватний Львів" у Facebook Віктор Тилипський, чоловік встиг проголосувати.

Раніше повідомлялося, що в українській столиці в день виборів президента України 31 березня на одній з виборчих дільниць з'явився чинний президент України Петро Порошенко. Гарант дав своєму онукові бюллетень. В результаті малюк впустив його і ледь не розірвав.

Варто відзначити, що на виборчу дільницю чинний президент прийшов зі своєю дружиною Мариною та іншими членами родини. Їх супроводжувало багато охорони, з журналістами глава держави поспілкувався коротко, а на питання, за кого він буде голосувати в другому турі, і зовсім не відповів.

Нагадаємо, Вибори президента України 2019: хід голосування, явка, перші порушення (оновлюється).

Як повідомляв Знай.uа, Вибори президента 2019: всі подробиці онлайн.

Знай.uа писав, Вибори президента 2019: що робити і куди звернутися, якщо виявили порушення.