Кандидат у президенти і лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що відмовляється визнавати результати екзит-полів, за даними яких вона не проходить у другий тур президентських виборів. На прес-конференції в виборчому штабі Тимошенко звинуватила Петра Порошенка у фальсифікації.

"Ми впевнені на цифрах і фактах, що всі результати екзит-полів, які зараз так помпезно оголошують про вихід Петра Порошенка у другий тур, за нашими оцінками, не відповідають дійсності. Це абсолютно замовні та маніпулятивні екзит-поли", - заявила Тимошенко.

Тимошенко додала, що її команда робить підрахунок голосів, результати якого будуть оприлюднені опівночі.

"До кінця завтрашнього дня ми розраховуємо зібрати оригінали протоколів з мокрими печатками... Я прошу товариство не сприймати інформацію, яка подається як екзит-поли... У нас буде можливість захистити вибір людей", - додала Тимошенко.

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

Крім того, Тимошенко попросила членів її команди і соратників захищати результати виборів до останнього.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Буде безліч провокацій і силове втручання з боку людей президенти для того, щоб зіпсувати протоколи", - заявила Тимошенко.

Раніше повідомлялося, що екс-президент Грузії і колишній губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі закликав демократичні сили підтримати кандидатуру Володимира Зеленського без всяких умов.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook після оприлюднення результатів екзит-полів, згідно з якими Зеленський набирає найбільшу кількість голосів у першому турі виборів.

"Володимир Зеленський - наступний президент України! Закликаю всі демократичні сили підтримати без будь-яких попередніх умов. Зараз поразку Порошенко і його кліки - це приголомшливий шанс для України. Рух Нових Сил буде битися проти фальсифікацій і за перемогу президента Зеленського!", - написав Саакашвілі.

Нагадаємо, Порошенка викликав Зеленського на дебати.

Раніше Знай.uа повідомляв, Володимир Зеленський дізнався результати першого туру.

Також Знай.uа писав, що вибори закінчилися трагічною смертю для українця.