У Києві поруч з Центальним виборчою комісією сталася перепалка між перехожим і російським журналістом. Відповідне відео опублікував телеканал "ДОЖДЬ" на своїй сторінці в Facebook.

На кадрах видно, як російський кореспондент намагається взяти коментар у киянина, але той відмовляє йому в грубій формі.

(обережно, на відео присутні нецензурна лексика)

И такое бывает

Такое иногда случается во время прямого эфира. (В итоге с нашим Вовой Роменским все в порядке)

Geplaatst door Телеканал Дождь op Zondag 31 maart 2019

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Раніше повідомлялося, що після оприлюднення результатів екзит-полів першого туру виборів Володимир Зеленський звернувся до українців.

Відео опублікували на сторінці "Зе! Команди" Telegram-каналі.

"Привіт. Вам здається, що ви десь в інтернеті, а ми десь далеко. Ми знаходимося з вами в одному життя. Ми не в офлайні, ні в онлайні. Сьогодні ми разом і кожен з нас робить величезну роботу, щоб наша країна розцвіла. Я вам всім дуже вдячний", - заявив Володимир Зеленський.

"Я вдячний всім підписникам, що ви нас підтримуєте, тримайте за нас кулаки. Я дійсно вважаю, що у нас така велика армія таких дивовижних людей, офігенних, креативних, добрих і теплих. Це вже перша велика перемога наша з вами. Я правда не просто ділюся нею з вами. Я такий же, як і ви. Нас чекає попереду велика і серйозна робота", - резюмував Володимир.

Нагадаємо, Анатолій Гриценко з командою буде брати участь у парламентських виборах. Про це заявив сам кандидат на брифінгу після оголошення попередніх результатів екзит-полів.

Раніше Знай.uа повідомляв, кандидат у президенти і лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що відмовляється визнавати результати екзит-полів, за даними яких вона не проходить у другий тур президентських виборів.

Також Знай.uа писав, президент Петро Порошенко викликав кандидата в президенти Володимира Зеленського на дебати. Порошенко назвал кандидата Зеленского "маріонеткою" олігарха Ігоря Коломойського.