У день виборів Петро Порошенко пізно ввечері особисто приїхав до ЦВК, його кортеж "засікли" активісти.

Група активістів, що складається з молодих хлопців, побачила біля "чорного входу" Центрального виборчого комітету, того самого, через який президент Порошенко заходив подавати документи на вибори, кортеж гаранта. Про це повідомляє видання Golos.ua.

Активысти припускають, що Порошенко особисто прибув до ЦВК, щоб контролювати підрахунок голосів. Хлопців, які спробували сфотографувати президента, відтіснила його охорона, відібравши у одного з присутніх мобільний телефон.

Кортеж гаранта, висадивши пасажира, від'їхав від ЦВК у невідомому напрямку. Активысти вирішили розшукати машини президента в найближчому кварталі.

"Ми розуміємо, що нас можуть затримати або покалічити, але ми все одно йдемо на пошуки", - сказав один з активістів Валентин.

У ЦВК відмовилися коментувати цю ситуацію, повідомивши лише те, що всі ЗМІ запрошені на брифінги членів Центрвиборчкому.

Офіційні спостерігачі команди "Зе" заявили про порушення на ділянці №480810 у виборчому окрузі №128, яка розташована в будівлі по вулиці Айвазовського 6а в Корабельному районі Миколаєва. Члени цієї дільничної виборчої комісії до закінчення голосування підписали 19 протоколів про підрахунок голосів.