Станом на 20 годин в поліцію надійшло 1927 заяв про порушення виборчого законодавства. Про це повідомляє голова Нацполіції Сергій Князєв на брифінгу, що транслюється на сторінці Нацполіції на Facebook.

За його словами, за цими заявами розпочато 31 кримінальне провадження та складено 18 адмінпротоколів.

вибори в Україні
вибори в Україні

Раніше повідомлялося, що після оприлюднення результатів екзит-полів першого туру виборів Володимир Зеленський звернувся до українців.

Відео опублікували на сторінці "Зе! Команди" у Telegram-каналі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Привіт. Вам здається, що ви десь в інтернеті, а ми десь далеко. Ми знаходимося з вами в одному життя. Ми не в офлайні, ні в онлайні. Сьогодні ми разом і кожен з нас робить величезну роботу, щоб наша країна розцвіла. Я вам всім дуже вдячний", - заявив Володимир Зеленський.

"Я вдячний всім підписникам, що ви нас підтримуєте, тримайте за нас кулаки. Я дійсно вважаю, що у нас така велика армія таких дивовижних людей, офігенних, креативних, добрих і теплих. Це вже перша велика перемога наша з вами. Я правда не просто ділюся нею з вами. Я такий же, як і ви. Нас чекає попереду велика і серйозна робота", - резюмував Володимир.

Крім того, кандидат у президенти Анатолій Гриценко зробив гучну заяву стосовно чинного президента Петра Порошенка. Відомий політик виступив з багатообіцяючою промовою.

"Не можна допустити ще 5 років мародерства, корупції і фальші в Україні, тому я однозначно не буду голосувати за Порошенка", - повідомив Анатолій Гриценко.

Разом з тим політик сказав, що не може агітувати голосувати виборцям за Володимира Зеленського, оскільки він не знає його в роботі.

Нагадаємо, Гройсман зізнався, за кого віддав голос.

Раніше Знай.uа повідомляв, до ЦВК стягують Нацгвардію, активісти встановлюють намети.

Також Знай.uа писав, соратник Тимошенко розповів про порушення на виборах президента: "Навіть за кордоном не все чесно".