Найкращим сценарієм для Петра Порошенка після виборів стане цивілізована передача влади. Про це написав ведучий передачі "Недобрий вечір" Ігор Лєсєв на своїй сторінці в Facebook.

"Три тижні в запасі. Розписатися, підмести, зібрати валізи, призначити зиців, перетерти по гарантіям. Часу вагон. Відмінні результати і для виконавців. Тягнути лямку при більш ніж десятикратному розриві сенсу немає. Особливо, якщо лямка з усіма супутніми статтями КК", - пише журналіст.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

За його словами, найкращим варіантом для Петра Олексійовича стане передача влади.

"Є, правда, всі передумови рецидиву. Пацієнт неадекватний. В його уявленні 82% населення – 5 колона і кінцівки Кремля. Будь-яке публічне обговорення відходу Порошенка – це агентурна робота особисто на Путіна", - заявив Лєсєв.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Петр Алексеевич все-таки, о-счастливчик! Три недели в запасе. Расписаться, подмести, собрать чемоданы, назначить зицев,...

Geplaatst door Игорь Лесев op Zondag 31 maart 2019

Як пише журналіст, найкраще, що може генерувати оточення Порошенко - "це будувати потьомкінські села".

"Людина, яка за 5 років затр*хал всю країну, як не вміє навіть П'єр Вудман, проводжають на останній чартер з вульгарними жартами, натомість його залишаючи на руїнах розграбованої країни професійного коміка. Здавалося б, якась безглуздість з фільмів Фелліні... Комік на чолі держави. Ан-ні. Після Порошенка навіть дохлий кіт буде не гіршим", - зауважив Лесев.

За словами ведучого, головне не те, що до влади прийде Зеленський, а відчуття того, що кожен громадянин може вплинути на зміну президента.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

"Особисто для мене важливе відчуття, що особисто мій вибір буде враховано, підраховано і запротокольований. Це повертає мені давно втрачене почуття громадянина. Це важливе відчуття. Воно дозволяє дивитися на будь-яку владу, як на сервісну, нехай і неадекватно дорогу, але прислугу", - пише журналіст.

Нагадаємо, Порошенка викликав Зеленського на дебати.

Раніше Знай.uа повідомляв, Саакашвіллі зробив шокуючу заяву про Зеленського.

Також Знай.uа писав, Зеленський зробив заяву про об'єднання з Тимошенко.