Відомий український журналіст Дмитро Гордон поспілкувався у контексті "гарячої" сьогодні теми в Україні - президентських виборів та оцінив роботу Порошенка за 5 років перебування на посту глави держави.

Про це він розповів у інтерв'ю для Рoliteka.

На початку розмови журналістка нагадала, що на минулих виборах чинний президент Петро Порошенко здобув перемогу у першому турі.

"Чи такого Порошенка ви очікували бачити при владі ці 5 років", - запитала журналістка.

Популярні новини зараз
Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Зима буде без світла: тривожний прогноз "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

"Те, що Порошенко переміг тоді у першому турі - я вважаю благом для України, адже якби цей процес затягнувся, ми могли не дорахуватися іще територій. Тоді це зіграло нам на користь", - відзначив Гордон.

"Зараз 5 років під керівництвом Порошенка я вважаю втраченим для України часом. Він нічого не добився для України. Безвіз, Томос та децентралізація - це все, що він зробив, у принципі. У масштабі 5 років - це нічого", - вважає журналіст.

Гордон жорстко прокоментував корупційний скандал в Укроборонпром, наголосивши на тому, що коли ти знаєш, що твої соратники обкрадають армію воюючої країни, і нічого при цьому не робиш - це дно, червона лінія".

"Українців перетворили на злиденних та безправних людей, яким кидають подачку перед виборами з грошей, у них же вкрадених. Тому пенсіонерів наших, на жаль, досі купують, і це діє".

"Я би хотів, щоб Порошенко пост президента більше не зайняв", - резюмував Гордон.

Нагадаємо, у Львові 28 березня через візит президента Петра Порошенка введені безпрецедентні заходи безпеки.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Як повідомляв раніше Знай.ua, у другий тур виходить Юлія Тимошенко та Володимир Зеленський.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Президент Петро Порошенко отримує бронзу, та не виходить до другого туру виборів. Про це свідчать результати соціологічного дослідження, яке провели центри "Соціальний моніторинг" та Український інститут соціальних досліджень імені Олександра Яременко (загалом з 11 по 18 березня опитано методом особистого інтерв’ю 2047 респондентів по всій країні).

Також Знай.ua писав про те, що у штабі кандидата в президенти, коміка Володимира Зеленського назвали опонента, з яким слуга народу хотів би "зустрітися" у другому турі виборчих перегонів.