Українська співачка Оля Полякова привітала кандидата у президенти Володимира Зеленського з перемогою до оголошення результатів першого туру президентських виборів.

Відповідний месседж вона лишила на своїй сторінці у Facebook.

Полякова опублікувала фото із слугою народу, з яким вони підтримують теплі стосунки.

""У цікавий час живемо, панове! Вітаю, Володимир Зеленський", - написала супербілявка.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

! В интересное время живём, господа! Поздравляю Владимир Зеленский 😘

Geplaatst door Оля Полякова op Zondag 31 maart 2019

Українці, незважаючи на те, що результати виборів офіційно ще не оголошені, активно підтримали публікацію Полякової коментарями.

"Зе" Надія є", "Поважаю Полякову та Зеленського - вони справжні та чесні, заробили усе самі, а не вкрали, як деякі", "У всіх була можливість свого часу довести багато, але вони обійшлися тільки обіцянками ... Прожити 5 років в лайні і війні, втратити скільки людей, молоді, втратити будинку і віддати частину України, і продовжувати вірити і голосувати за Порошенка ... я не розумію цього, я не розумію як можна при здоровому глузді так робити" "Президент і майбутній міністр культури", - пишуть українці.

Нагадаємо, Президент Петро Порошенко викликав кандидата в президенти Володимира Зеленського на дебати, передає LIGA.net.

Як повідомляв раніше Знай.ua, кандидат в президенти України, шоумен Володимир Зеленський сказав, коли має намір оприлюднити прізвища першої п'ятірки своєї команди. За словами шоумена, він назве їхні імена вже до кінця другого туру виборів.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Я хочу до кінця другого туру показати п'ятірку членів нашої команди", - зазначив Зеленський. На питання журналістів, кого він бачить прем'єр-міністром, Зеленський сказав: "Фахівця бачу, талановиту людину. Прізвища зараз немає", - відзначив він.

Також Знай.ua писав про те, що у ЦВК оголосили перші результати першого туру президентських виборів-2019.