В популярному Telegram-каналі Romanenko Dreams&Nightmare Show розповіли, як бути з тими, хто голосував за діючого президента України Петра Порошенка.

Кумедний пост закликає ставиться до людей з розумінням і посмішкою, а також напоїти чаєм.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

"Друзі, будьте ласкаві один одному. Якщо ваш друг або родич підтримує Порошенка, то з розумінням ставтесь до цього. Хто з нас не хворіла на ГРЗ чи грип? Пам'ятайте цей стан ознобу, коли голова важка і здається, що весь світ пішов проти тебе. Напоїть втомленого подорожнього чаєм, підбадьорите добрим словом, вони зараз цього потребують. Їм здається, що попереду тільки пекло, тільки темрява й жах. Так, вони помиляються, але хто з нас не без гріха. Треба брати людинолюбством і посмішкою. Вас проклинають, називають малоросом, дебілом? Посміхайтеся. Посміхайтеся з розумінням! Сучасна медицина лікує багато патологій. Це стосується і електоральної медицини. Усмішка - це пароль до змін. Адже наша мета, щоб посміхалася вся країна."

Варто нагадати, що Прихильники чинного президента і кандидата в президенти Петра Порошенка лютують у мережі через високі рейтинги його головного опонента Володимира Зеленського.

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Відповідне повідомлення із закликом "голосуйте, будь ласка" з'явилося в Facebook.

З тексту помітно, що людина, яка є "фанатом" Порошенко, буквально збожеволіла через результати першого туру виборів, які свідчать про відрив слуги народу.

Користувач опустився до нецензурної лайки на адресу прихильників Зеленського, однак в кінці цього "зливу матюків" він звернувся до українців з "люб'язним проханням голосувати за Порошенка у другому турі.

Нагадаємо, "Люди будуть все менше голосувати за старих козлів, які 30 років грабували країну": українець гідно пояснив свій вибір

Як раніше повідомляв "Знай.ua", "Шут, клоун, нуль. Це була сама негарна брехня про Зеленского": Порошенко підняли на сміх, пишеться нова історія України

Також Знай.ua" писав про те, що "Маленьке Межигір'я" Порошенко показали одним відео: ось що означає "життя по-новому"