Глава МВС України Арсен Аваков прокоментував витівку лідера "Радикальної партії" Олега Ляшка на виборчій дільниці. Про це він повідомив в ефірі програми "Свобода слова" на ICTV.

Аваков заявив, що Олегу Ляшку потрібно призначити штраф за публічну демонстрацію бюлетеня після голосування на виборчій дільниці.

"Питання, наскільки буде принциповим орган розслідувань і суд, щоб дійти до кінця. На мій погляд, це важливо зробити. Звичайно, за те, що Олег Ляшко демонстрував свій бюлетень, на цьому етапі саджати у в'язницю нікого не потрібно, але солідний штраф йому б не завадив, це була б хороша превенція", - підкреслює Він.

Схожої думки дотримується і голова правління мережі ОПОРА Ольга Айвазовська. Вона вважає, що Олега Ляшка та одного з губернаторів є сенс оштрафувати за те, що вони показали свої заповнені бюлетені.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Вона зазначає, що українці зазвичай дещо інакше фотографували і показували свої заповнені бюлетені. Вони порушували таємницю голосування не тому, що мав місце підкуп голосів.

Раніше повідомлялося, що Правоохоронці досліджують дії кандидата в президенти Олега Ляшка, який сьогодні під час голосування продемонстрував журналістам свій заповнений бюлетень, і дадуть їм правову оцінку. Про це повідомив радник глави МВС Іван Варченко під час брифінгу.

"Один з кандидатів на пост президента сьогодні зробив ту річ, яка так само може кваліфікуватися як така, що має ознаки кримінального злочину, а саме - теж розкрив таємницю голосування", - зазначив він.

Нагадаємо, розлючений Ляшко атакував Гройсмана. Головний радикал розлютився за таємного голосування Кабміну.

Як повідомляв Знай. ua, скандальні чиновники повторили "подвиг" Ляшка і "роздяглися" прямо на виборчій дільниці.

Знай. ua писав, що Ляшко показав на ділянці те, що заборонено.