Політик Андрій Прокопенко пояснив свою позицію та вибір мільйонів людей в контексті голосування за кандидата у президенти Володимира Зеленського - попри арсенал фейків, підкупу голосів та нечесної гри з боку опонентів слуга народу отримав серйозний кредит довіри виборців, які втомилися "жити по-новому".

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Починаючи з 1 січня, після виступу слуги народу перед українцями, виборців Зеленського всіляко намагалися образити, зобразити неповноцінними, дурними та обмеженими людьми. Закидувались думки, що вони голосують "по приколу", що вони не дійдуть до дільниць, що це люди не відрізняють серіал від реального життя. Але це не зовсім так. Люди набагато розумніші, ніж їх хотіла бачити влада. За Зеленського проголосував "втомлений" виборець. Втомлений від лицемірства, від корупції, від пограбування, від покривання "своїх"... "Весна покаже, хто де вкрав" - якщо Зеленський виконає цю обіцянку, нам цього буде достатньо. Так кажуть прихильники Зеленського. Це ті ж люди, які голосували за "Жити по-новому", але тепер вони хочуть "Жити по-новому без Порошенка". Так, фундаментом виборчої кампанії Зеленського став серіал "Слуга народу". Але люди проголосували за Зеленського не тому, що не відрізняють серіал від реального життя. А тому, що захотіли повірити, що їх мрія про чесну владу буде реалізована в реальній політиці. Багато хочуть, щоб були розслідувані всі корупційні справи нинішньої влади. Щоб винні були покарані. Думаю, після другого туру на нас чекають цікаві часи. Немає ідеальних політиків. Але на те й вибори, щоб їх міняти", - резюмував Прокопенко.

Начиная с 1 января избирателей Зеленского всячески пытались оскорбить, изобразить неполноценными, глупыми и...

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще
Geplaatst door Andrey Prokopenko op Maandag 1 april 2019

Його месседж активно прокоментували у мережі.

Нагадаємо, Антон Геращенко прокоментував результати першого туру виборів президента України та поділився власним прогнозом щодо другого, у якому зустрінуться Петро Порошенко та Володимир Зеленський.

Як повідомляв раніше Знай.ua, екс-президент Грузії і колишній губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі закликав демократичні сили підтримати кандидатуру Володимира Зеленського без всяких умов.

Також Знай.ua писав про те, що Володимир Зеленський вже встиг віддати свій голос на дільниці.