Вся Україна в очікуванні другого туру виборів, адже народ сподівається на те, що після цього народного волевиявлення в країні все зміниться. Не обходять стороною і майбутнє чинної влади. В мережі було опубликовно гумористичне фото, на якому зображені реалії для чинної влади після другого туру виборів, пише Рoliteka.

Порошенко и Луценко представлені з мітлами в руках, а Гройсман - зі сміттєвим пакетом пакетом. Всі перші особи держави в образах двірників. Цим фото поділився і юрист Михайло Шнайдер в соціальній мережі Facebook.

После 21 апреля 2019 Года)

Geplaatst door Mihail Shnayder op Maandag 1 april 2019

"Після 21 квітня 2019 Року" - зробив підпис Шнайдер.

Популярні новини зараз
Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться
Показати ще

Українці в коментарях вибухнули реготом і коментарями з приводу даного фото:
"Швидше, з квітами зустрічають Саакашвілі", "А Юля ж де? Їй би так само свою л*йно за собою прибирати як і цим, чи вона по вашому, не напаскудила?", "Двірниками для них - занадто велика честь", "Це що, комуністичний суботник?", "Так повинно бути ,інакше
вони не зрозуміють, що таке відповідальність.Лише додати повну конфіскацію всього добра.", "Парубія 100% потрібно добавить".

Є й ті, хто не розділяє захоплення Михайла Шнайдера, не вірячи, що чинна влада дозволить так легко повалити себе:
"На жаль,не завжди буває так,як ми хочемо", "Надто багато в них можливостей та ресурсів.Для мене показник - Грузія. Вони здатні на все, все не передбачувано", "Ці хапнули стільки...,що мітла їм не загрожує", "І там вони знайдуть лазівку, щоб нас дурити", "Мені здається, коли Порошенко програє і в другому турі, то його потрібно боятися... На парламентських виборах, судячи з того, скільки у нього ще залишилося прихильників він зайде в парламент і об'єднається з опоблоком, Не вперше... Результат - ми будемо мати знову недієздатний парламент."

Нагадаємо, що українці тільки зітхають по тому, як у Китаї карають за корупцію: розстріл або 500 років в'язниці.

Раніше, Знай.ua повідомляв, що українці відреагували на прохання Порошенка "думати" перед виборами.

Також, портал Знай.ua писав, що у Меркель пояснили, чому в Україні не водяться" гроші: стикаємося з цим щодня.