Музикант і шоумен Олег Скрипка, який здобув популярність в складі групи "Воплі Відоплясова", терміново звернувся до українців, прокоментувавши результати першого туру президентських виборів.

За словами Скрипки, українці повинні приймати рішення холоднокровно і спокійно, а всю інформацію, яка зараз "прилітає" з виборчих дільниць і ЗМІ у великій кількості, піддавати ретельній перевірці, адже дуже багато фейків і вкидань.

Музикант додав, що дії "на емоціях" і думки, за якими не стоїть жодних реальних фактів, підуть тільки на шкоду чесного виборчого процесу.

“Ми сприймаємо багато інформації емоційно. Паніка, усе пропало – з одного боку і з іншого. Треба розуміти, що вся інформація, яку ми маємо в голові – тільки інтерпретація”, – наголосив Скрипка.

“Я знаю особисто багатьох кандидатів у президенти, принаймні всю першу трійку-четвірку. Це хороші, гідні люди насправді. Ніхто не здасть Україну, ніхто її не зрадить”, – продовжив він.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Лідер групи ВВ зазначив, що час покаже, наскільки ці люди будуть ефективними. Однак, як вважає він, ніякої катастрофи не буде в будь-якому випадку.

“Буде пан Порошенко президентом – ми приблизно уявляємо, яким він буде президент. Думаю, низькі результати першого туру його точно “підбадьорять”. Тим більше, якщо Володя (Зеленський - ред.) виграє, прийдуть “свіжі мізки”, почнуть щось по-свіжому робити”, – сказав Скрипка.

“Я завжди прошу більше вникати в інформацію. Не слухати, що там сусід сказав, чи все емоційно сприймати”, – звернув увагу шоумен.

Він порадив українцям шукати інформацію про кандидатів у президенти, наприклад, в інтернеті, а також слухати їхні виступи у форматі прямої мови, бажано без монтажу.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Порошенко відмовився від дебатів з Зеленським.