Кандидат в президенти Анатолій Гриценко, який не пройшов у другий тур, прокоментував можливе президентство Петра Порошенка і Володимира Зеленського в подальшому. Виявилося, що Порошенко на посаді глави держави Гриценко категорично не вітає, а його позиції щодо Зеленського ще до кінця не зрозумілі - він зважує ризики. Про це стало відомо з повідомлення політика в Facebook.

1 306 411 ! Підрахунок голосів нарешті завершився, і на сайті ЦВК ми побачили, скільки нас з Вами точно - один мільйон...

Geplaatst door Анатолій Гриценко op Woensdag 3 april 2019

Свій результат Гриценко прокоментував так: "1 306 411 – багато це чи мало? Для перемоги сьогодні недостатньо, це факт. Але – це хороша база взаємної довіри і підтримки, ціннісна і правдива база, для наших з вами подальших перемог".

"Набагато менше за відсотками домішки хімічних елементів перетворюють крихкий чавун на міцну сталь. І на потужну броню!", – зазначив Гриценко, який в першому турі виборів отримав 6.91% голосів.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Гриценко не хоче бачити Порошенко на посту президента України

"Ми збережемо і посилимо нашу команду, адже боротьба за країну продовжується - тепер вже на парламентському і урядовому фронтах. Тому легкий передих, домашня робота над помилками – і далі вперед, впевнено і рішуче!", – заявив він.

"За кого голосувати 21 квітня, Ви мене питаєте? За Порошенка, за ще п’ять років брехні, корупції і мародерства – я ніколи не проголосую", – додав Гриценко.

На його переконання, "Порошенко мав шанс, він його зганьбив – повинен піти і повинен відповісти перед законом".

"За Зеленського? Скажу прямо: я ще не можу дати вам поради, сам не визначився. Зважую шанси і в той же час ризики для країни, ще недостатньо інформації отримав. За тиждень буду мати позицію і рішення, вам відразу повідомлю", – додав Гриценко.

Нагадаємо: У Зеленського різко пройшлись по заявах Фаріон: "Межує з легкою формою шизофренії"

Як повідомляв "Знай.ua", Сергій Лещенко прокоментував пристрасті навколо політичних баталій, які вирують в контексті виборів президента.

Також "Знай.ua" писав, що Міхеїл Саакашвілі розкрив багато подробиць з приводу "брудної політичної гри Петра Порошенка".