Колишня депутатка від партії "Свобода" Ірина Фаріон знову розпалила скандал. Фаріон розкритикували у мережі за гучне висловлювання у бік Володимира Зеленського та його прихильників.
Екс-політик грубо прокоментувала звернення шоумена. Під час прямого ефіру Фаріон гнівно оголосила війну Зеленському і всім його виборцям.

Ірина Фаріон
Ірина Фаріон

Як відомо, 31 березня кандидат у президенти Зеленський записав відеозвернення до українців, подякувавши усім своїм прихильникам на виборах. Однак, відому депутатку обурило те, що шоумен розмовляв російською.

"А ви можете перевести, що воно верзло? I don’t understand, що воно верзло. Воно в українській державі живе, воно вивчило державну мову?! Його за грати треба вже садити сьогодні, не допускаючи у другий тур!"— висловилася Ірина Фаріон.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Крім того, політик не залишила без уваги виборців Зеленського, яким оголосила війну.

"З тими 30% підтримки ми починаємо серйозну війну. І в цій війні ми повинні перемогти, вільні і самодостатні українці!", - сказала депутат.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще
Користувачі соціальних мереж обурилися реакцією Фаріон і засипали її гнівними коментарями.

"Усіх не посадиш. 30% — це квіточки. Ягідки будуть у другому турі. Комусь явно сподобається їх смак. А ось Фаріон подавиться", "А чому тільки з 30%???? Решта, хто голосував за Бойка, Вілкула не в рахунок? Щось Фаріон зовсім погана стала.. треба з 85% країни битися", "Фаріон з Тарасом Шевченко теж буде воювати, і його проза , написана російською їй не зрозуміла? Ну, хто їй винен, що вона забула мову , на якому писала доноси в КДБ. Буває", "Їй би шкарпетки в'язати і виховувати правнуків, так ні" — заявили користувачі.

Нагадаємо, відомий політолог Юрій Романенко розвінчав міф, який всіма силами намагалася створити навколо себе команда чинного глави держави Петра Порошенка.
Раніше Знай.uа повідомляв, Гриценко розповів, кого підтримає в другому турі.
Також Знай.uа писав, що українці "призначили" Кравець із Квартал 95 міністром культури.