Чинний український президент Петро Порошенко опублікував на своїй сторінці в Facebook нове відеозвернення до новоспеченого політика Володимира Зеленського, в якому закликав свого опонента з'явитися на дебати без додаткових умов, про що пише Politeka.

Крім того, Петро Порошенко заявив, що дебати — це не страшно, а також порекомендував Володимиру Зеленському не шукати причин для перенесення або скасування даного заходу. У невеликому ролику гарант каже: "Володимир Олександрович, не шукайте причин і не ставте умов. І ніким не прикривайтеся. Це некрасиво. Будьте мужиком. Приходьте на дебати".

Будьте мужиком, приходьте на дебати.

Володимире Олександровичу, не шукайте причин і не ставте умов. І ніким не прикривайтеся. Це - некрасиво. Будьте мужиком. Приходьте на дебати. Стадіон, так стадіон. Я чекаю!

Geplaatst door Петро Порошенко op Donderdag 4 april 2019

Українці бурхливо відреагували на публікацію і від душі постебались над президентом, а також нагадали йому, що на дебатах суфлера вже не буде: "Ахахахаха, як він наприкінці намагався здатися впевненим, мужик прям", "На дебатах суфлера не буде…", "Заганяв Володя дідка)))", "Сказав, як в калюжу пернув", "Ніяких дебатів не буде", "Піонерський галстук свій одягнув!)", "Та йди вже на аналізи, нах ти комусь потрібен, що з тобою дебатити", — вони пишуть у коментарях під відеороликом.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Коментарі під роликом

Варто нагадати, що трохи раніше Володимир Зеленський назвав ім'я ведучого, якого він би хотів побачити на дебатах з чинним президентом, про що повідомив в публікації на своїй сторінці в соціальній мережі: "Для уникнення підкупу, провокацій і адміністративного тиску, ми вимагаємо призначити окремого, незалежного арбітра і ведучу – Юлію Тимошенко. Ви посіли третє місце в першому турі не підтримали жодного кандидата. Чи зможете ви стати гарантом чесних правил на дебатах? Чекаю відповідь протягом 24 годин. Думай…те".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в мережі з'явилася нова скандальна заява з приводу "словесного поєдинку" кандидатів у президенти. У ній говориться, що Порошенко нібито запросив Зеленського здати аналізи на алкоголь і наркотики в медпункті "Олімпійського", де, імовірно, будуть проводитися дебати. По всій видимості, таким чином гарант відповів на вимоги про публічні вибачення і аналізи перед дебатами.

Як повідомляв портал "Знай.uа": в соціальних мережах відразу кілька членів команди глави української держави Петра Порошенка опублікували "докази" співробітництва кандидата в президенти Володимира Зеленського з Росією, проте згодом деякі з них все ж одумалися і видалили пости.

Також "Знай.uа" писав, що команда Володимира Зеленського прокоментувала завершення першого туру президентських виборів, в ході якого зазначила велику кількість порушень.