Відомий політолог Юрій Романенко прокоментував скандал навколо дебатів кандидатів у президенти Петром Порошенком та Володимиром Зеленським, зокрема лабораторне дослідження крові на вміст алкоголю та наркотичних речовин, яке опоненти пройшли у п'ятницю, 5 квітня.

Петро Порошенко та Володимир Зеленський

Коментар із цього приводу Романенко оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

"Петро Олексійович, ви молодець. Ви помітили, як Порошенко швидко провалився в порядку Зе? На зміну Томосу, армії, мові прийшов стадіон, баночка, маніакальне бажання дебатів, заради чого ПАП йде на такі кроки. Тобто з небес свого становища Порошенко опустився до аналізів. Це сталося тому, що його кампанія вичерпалася. Реально говорити йому більше нічого. Ідей немає. Людей, що заслуговують довіри, немає. Тому залишається разом з ордами Олешок бігати слідом за Зе і благати щось сказати, сподіваючись на те, щоб підловити на якійсь фігні. А Зеленський вибирає формат дискусії і тримає увагу своєї аудиторії в фокусі. Причому в напруженому. Хід з Тимошенко був потужним, оскільки спрямований на залучення її електорату, який отримав імпульс. Зеленський підняв статус Тимошенко, коли Порошенко сказав, що вона повинна змиритися. Однак, Зеленський повинен розуміти, що тут головне не загратися. Тому що в такій швидкій кампанії можна зробити крок, який стане фатальним. А Петро Олексійович теж молодець. Приїхав на аналізи. Намагається наздогнати молодь. Думаю, що на наступних виборах кандидати відкриють свої спальні і ми забудемо не тільки про Netflix, але і про Pornhub. P. S..: Дивлюся на стільчик, що сперся ПАП при здачі аналізів і мене рве. Яка у нас геніальна країна. З такої пісної фігні як вибори зробити таке шоу. Зеленський тепер зобов'язаний похвалити Порошенко і сказати: Петро Олексійович, ви молодець", - написав Романенко.

Петр Алексеевич, вы молодец Вы заметили как Порошенко быстро провалился в повестку Зе? На смену Томосу, армии, мове...

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще
Geplaatst door Yuriy Romanenko op Donderdag 4 april 2019

Українці взялися активно коментувати публікацію політолога, відзначивши, що в Порошенка "закінчилися цукерки - лишилися фантики".

Нагадаємо, кандидат у президенти, переможець першого туру виборів Володимир Зеленський вранці у п'ятницю, 5 березня, прийшов до медичного центру на здачу аналізу крові.

Як повідомляв раніше Знай.ua, за словами Володимира Зеленського, Крим – це Україна, а відповідаючи на питання "Що почалося на сході України навесні 2014 року і триває досі?" він сказав, що "у нас віджали нашу територію, але це тимчасово".

Також Знай.ua писав про те, що у п'ятницю зранку, 5 квітня, кандидат у президенти Володимир Зеленський здав аналізи на наркотики та алкоголь.